TIKLA ARA

Picasso Çetesi - La banda Picasso

Bir gurup çete ünlü Mona Lisa tablosunu çalmayı planlaması ile başlar. 1911 yılında gerçekleşen bu olay tam bir komedidir.


Picasso Çetesi - La banda Picasso filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Picasso Çetesi - La banda Picasso

Picasso Çetesi - La banda Picasso izle

İlk Gösterim tarihi: Picasso Çetesi - La banda Picasso filmini 12.2.2015 23:35 - 01:12 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Picasso Çetesi - La banda Picasso

2012 - İspanya Komedi, Suç Picasso Çetesi - La banda Picasso filmin yönetmenliğini Fernando Colomo yaptığı Oyuncuların Lionel Abelanski, Stanley Weber, Louise Monot, Thomas Jouannet, Alexis Michalik'ten oluşmaktadır.

Bir gurup çete ünlü Mona Lisa tablosunu çalmayı planlaması ile başlar. 1911 yılında gerçekleşen bu olay  tam bir komedidir. Tabloyu çalma girişimlerinde başlarına gelen ilginç olaylar gurup üyelerinin komik hallerini gözler önüne serer.

Mélanie Laurent Bale öğretmeni bir anne ile aktör bir babanın kızı olan Melanie Laurent'in hayatı ünlü aktör Gerard Depardieu ile tanıştıktan sonra değişmiş.Birbiri ardına TV dizilerinde ve sinema filmlerinde oynayan Laurent'in bir de Fransa'nın Oscar'ı sayılan Cesar.

Guillaume Canet, Sezar ödüllü Fransız aktör ve yönetmen. Canet kariyerine tiyatro ve televizyonda başlayıp daha sonra sinemaya geçti. Birkaç filmde oynadıktan sonra 2006 yılında yönetmenliğe başladı. Tell No One isimle yazıp yönettiği ikinci filmi ile "Sezar En İyi Yönetmen" ödülünü kazandı.

Resimler

Picasso Çetesi - La banda Picasso izle

Picasso Çetesi - La banda Picasso izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, la banda picasso konusu, digiturk 2015 filmleri, la banda picasso izle, picasso çetesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.