TIKLA ARA

Orman Çocuğu - The Jungle Book

Büyük bir ormanda tek başına yetişen küçük bir çocuk artık bir sorunu vardır. Bengal kaplanı Shere Khan onu ormanda istemeyince evi bildiği tek yeri terk etmek zorunda kalır.


Orman Çocuğu - The Jungle Book filmini SALON 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Orman Çocuğu - The Jungle Book

Orman Çocuğu - The Jungle Book izle

İlk Gösterim tarihi: Orman Çocuğu - The Jungle Book filmini 1 Ağustos 2016 Pazartesi 12:29 tarihinde Digiturk SALON 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Orman Çocuğu - The Jungle Book

2016 - ABD Aksiyon, Dram, Fantastik Orman Çocuğu - The Jungle Book filmin yönetmenliğini Jon Favreau yaptığı. Oyuncuların Neel Sethi, Ritesh Rajan, Sara Arrington, Brandon Henschel, Hannah Tointon'ten oluşmaktadır.

Mowgli (Neel Sethi), bebekken geldiği ormanda kurtlar tarafından büyütülmüş, siyah panter Bagheera'nın (orijinal seslendirme Ben Kingsley) akıl hocalığıyla çok şey öğrenmiş bir çocuktur. Ancak insanlardan hoşlanmayan Bengal kaplanı Shere Khan (orijinal seslendirme Idris Elba) onu ormanda istemeyince evi bildiği tek yeri terk etmek zorunda kalır. Yolculuk boyunca birbirinden değişik yaratıklarla ve durumlarla karşılaşan Mowgli, kendini keşfetmek yolunda çok daha fazlasını öğrenecektir.

Neel Sethi
, New York doğumlu Hint kökenli Amerikalı aktör. 2015 yapımı Orman Çocuğu filmindeki Mowgli karakteriyle sinemaya adım atmıştır.

Brandon Henschel
(21 Mayıs 1981), Amerikalı dansçı ve koreograf Hollywood'da büyük yıldız bazıları ile çalışmış olan Beyonce, Brad Pitt, Angelina Jolie, Tobey Maguire, Hannah Montana ve lider koreograflar üst sektörlerde birlikte Britney Spears da dahil olmak üzere üstlenmiştir. Brandon 13 yıldır Eğlence Sektörü için çalıştı.Klasik Bale, Jazz ve onun forte, Hip Hop eğitim almış, çok yönlü bir dansçıdır.

Resimler

Orman Çocuğu - The Jungle Book izle

Orman Çocuğu - The Jungle Book izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein box office, the jungle book konusu, digiturk 2017 izle, the jungle book izle, orman çocuğu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.