TIKLA ARA

Orange is the New Black

Nişanlı bir kadın olan Piper Chapman, 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı olan Alex yüzünden tutuklanır ve birkaç yıllığına hapse düşer.


Orange is the New Black  dizisini Digiturk Dizimax Drama kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Orange is the New Black 

Orange is the New Black izle

Gösterim tarihi:Orange is the New Black  dizisini Dizimax Drama kanalın da 15 Haziran'dan itibaren hafta içi her gün saat 23:00'da Dizimax Drama tarihinde izleyebilirsiniz.

2015 - ABD Dram, Komedi, Suç türündeki Orange is the New Black  Dizisinin yönetmenliğinAndrew McCarthy, Michael Trim, Phil Abraham yapmaktadır.Oyuncuları Jason Biggs , Taryn Manning , Natasha Lyonne , Taylor Schilling , Laura Prepon oluşmaktadır. 

Orange is the New Black  Konusu

Nişanlı bir kadın olan Piper Chapman (Taylor Schilling), 10 yıl önce üniversitedeyken tanıdığı bir uyuşturucu satıcısı olan Alex (Laura Prepon) yüzünden tutuklanır ve birkaç yıllığına hapse düşer. Piperın New Yorktaki nişanlısı Larry (Jason Biggs) ile yaşadığı konforlu hayattan vazgeçip, topluma olan borcunu ödemesi gerekmektedir. Dizi de kahramanımızın turuncu hapishane giysilerine bürünüp, hapishane kültürünü öğrenmeye ve hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya giriştiği, hapisteki ilginç ve lafını esirgemeyen tiplerle beklenmedik dostluklar kurduğu bir döneme, mizahi bir dille tanık eder bizleri.

Jason Matthew Biggs; Pequannock Township, New Jersey), ABD'li oyuncu. Amerikan Pastası serisinde canlandırdığı Jim Levenstein adlı başrol karakteri ile bilinmektedir.

Taryn Manning
(d. 6 Kasım 1978) Amerikalı aktris, moda tasarımcısı ve şarkıcı-söz yazarıdır.O elektronik ikilisi Boomkat ve giyim markasının ortağı tarihi Uniqorn için vokalisti olan.Manning, 2001 yılında bir oyuncu olduğu zaman o Crazy / Beautiful içinde Maddy rolünü oynadığı ilk büyük rol aldı.O iyi Crossroads onu film portrayals için, 8 Mile, Love Like A Lot biliniyor Hustle

Resimler

Private Practice izle

 

Private Practice izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: dizimax drama, orange is the new black izle, digiturk 2016 dizileri, orange is the new black konusu, orange is the new black yeni sezon,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.