TIKLA ARA

Onun Hakkında Her Şey - All About Steve

CCN televizyonunda çalışan Steve adlı haber kameramanına aşık olduktan sonra bütün ülkeyi gezerek türlü haberlerde kendini gösterecektir.


Onun Hakkında Her Şey - All About Steve filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Onun Hakkında Her Şey - All About Steve

Onun Hakkında Her Şey - All About Steve izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Onun Hakkında Her Şey - All About Steve filmini tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Onun Hakkında Her Şey - All About Steve

2009 - ABD Dram, Komedi, Romantik Onun Hakkında Her Şey - All About Steve filmin yönetmenliğini Boaz Yakin yaptığı Oyuncuların Sandra Bullock, Bradley Cooper, Ken Jeong, DJ Qualls, Keith David'ten oluşmaktadır.

Büyük bir gazetenin bulmaca sayfasını hazırlayan bir kadın olan Mary, CCN televizyonunda çalışan Steve adlı haber kameramanına aşık olduktan sonra bütün ülkeyi gezerek türlü haberlerde kendini gösterecektir.

Sandra Bullock
Annesi Alman opera sanatçısı Helga, babası ise ses eğitmeni John Bullock.Annesinin katı kuralları yüzünden sıkıntılı bir çocukluk geçirmiştir.Lisede popüler bir ponpon kızdı.Arkadaşları ona 'büyük ihtimalle gününüzü aydınlatıcak kız' derdi.

Bradley Cooper
ABD'li tiyatro, dizi ve sinema aktörü. Özellikle oynadığı filmlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran biri. Hangover, Silver Linings Playbook, Limitless gibi yapımlarda yer almıştır.

Ken Jeong
Aktör 1969 Kuzey Carolina doğumludur. Ken Jeong hayatını tıp ve komedi ile birleştirmiştir.. Duke üniversitesinden mezun olduktan sonra Kuzey Carolina üniversitesinde tıp alanında iç hastalıkları uzmanlığını tamamladı.. Bu arada kült komedi filmlere olan ilgisininde farkında olup kendini film dünyasında buluverdi... İlk öncelerde Los Angeles'ta yaşarken Ken Improv.

Keith David Williams
, Amerikalı film, televizyon ve ses sanatçısı. Crash, There's Something About Mary, Barbershop ve Men at Work filmlerindeki rolleriyle bilinmektedir. Bunlarla birlikte unutulmaz diğer rolleri ise John Carpenter'ın filmleri olan The Thing ve They Live ile birlikte The Riddick, Armageddon, Platoon ve Requiem for a Dram.

Resimler

Onun Hakkında Her Şey - All About Steve izle

Onun Hakkında Her Şey - All About Steve izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, all about steve konusu, digiturk 2016 filmleri, all about steve izle, onun hakkında her şey izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.