TIKLA ARA

Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale

İdama karşı olan aynı zamanda idamına 4 gün kala karşı olduğu idam cezaları için bir şey yapmak ister.Bunun üzerine artırma yapar.


Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale

Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale izle

İlk Gösterim tarihi: Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale filmini 29.5.2015 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale

2003 - İngiltere, ABD, Almanya Dram, Gerilim, Suç Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale filmin yönetmenliğini Alan Parker yaptığı Oyuncuların Kate Winslet, Kevin Spacey, Rhona Mitra, Laura Linney, Jim Beaver'ten oluşmaktadır.

İdama karşı olan aynı zamanda idamına 4 gün kala karşı olduğu idam cezaları için bir şey yapmak ister.Bunun üzerine artırma yapar. Teksas eyaletinin cezasını infaz etmesini beklerken son bir istek olarak hikayesini gözler önüne sermek için çetin ceviz gazeteci Bitsey ile bir görüşme ayarlar.

James Norman
"Jim" Beaver, Jr. 12 Ağustos 1950'de Laramie,Wyoming'de dünyaya gelmiş, Amerikan tiyatro film ve televizyon aktörüdür.Oyun yazarı, senarist ve film tarihçisidir.O belki dünya çapındaki izleyiciler-dinleyiciler tarafından hırçın, huysuz olarak tanınsa da merhametli iyi yürekli birisidir.

Laura Linney
1964'ün 5 Şubat'ında New York'ta, hemşire bir anne ile oyun yazarı bir babanın tek çocuğu olarak dünyaya gelen Laura Linney, Julliard Okulu'ndan mezun olur olmaz soluğu Broadway'de aldı. Hedda Gabler , The Seagull ve Six Degrees of Separation da rol alan Linney, Hedda Gabler daki performansıyla 1994'te Calloway Ödülü'nün sahibi oldu.

Kevin Spacey
, iki kere Oscar ödülü kazanmış Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu ve yönetmen. Spacey Kaliforniya'da büyümüştür, televizyon ve sinema filmlerinde yardımcı oyunculuk yapmaya başlamadan önce kariyerine 1980'lerde tiyatro oyuncusu olarak başladı. 1990'larda oynadığı fimlerle büyük beğeni kazandı. 1995 yılında rol aldığı Olağan Şüpheliler filmindeki performansı ile en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını kazanarak kariyerinin zirvesine çıktı.

Kate 'Elizabeth' Winslet
5 Ekim 1975 (Reading, Berkshire, İngiltere ) tarihinde İngiltere'de doğdu.Tamamen oyuncu bir aileden gelen Winslet genç yaşına rağmen bu zamana kadar beş defa Oscar'a aday gösterildi. Winslet 1998 yılı itibariyle, iki kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. Kate aynı zamanda ödüle üç, dört ve beş kere aday gösterilen oyuncu olmayı da başardı. Oyunculuğa ilk adımını 11 yaşında bi TV reklamıyla atan Winslet, 'Christmas Carol' adlı animasyon filminde seslendirme yapıp ve ayrıca bu filmin şarkısını söyleyip, single albüm çıkardı.

Resimler

Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale izle

Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the life of david gale izle, digiturk 2016 filmleri, the life of david gale konusu, ölümle yaşam arasında izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.