TIKLA ARA

Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets

Julia boşandıktan sonra kendi hayatını kurmayı başarmış bir kadın. Arzuladığı her şeye sahip. Sadece doğru erkeği bulamamış olmanın verdiği bir eksiklik hissi var hayatında.


Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets filmini Digiturk Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets

Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets izle

İlk Gösterim tarihi: Muhbir - Snitch filmini 11.3.2014 Digiturk  Moviemax Speed kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets, Konusu

2009 - ABD Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim yapımı Fantastik , Korku türündeki Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets filmin yönetmenliğini Meir Sharony yaptığı Oyuncuların Dina Meyer , Lea Thompson , Ernie Hudson , Tess Harper , Lela Rochon'ten oluşmaktadır.

Bir erkek mutlu bir kadının hayatını baştan sona değiştirebilir mi? Julia boşandıktan sonra kendi hayatını kurmayı başarmış bir kadın. Arzuladığı her şeye sahip. Sadece doğru erkeği bulamamış olmanın verdiği bir eksiklik hissi var hayatında. Arkadaşları onu bir adamla buluşması için cesaretlendiriyor. Fakat bu buluşma kadının hayatını cehenneme çevirecektir.

Lea Katherine Thompson, Amerikalı aktris ve film yönetmeni. Lea Thompson Back to the Future film serisinde Marty'nin annesi Lorraine Baines McFly karakterini oynamıştır.

Katie Holmes,Ohio'da doğup büyümüş olan Holmes oyunculuk kariyerine ,Ortabatı'da yaşayanların oyunculuk açısından desteklenmediklerine olan kişisel inancına rağmen, daha ortaokul seviyelerinde başlamıştır.

Michael Keaton
, Oyunculuğa 25 yaşında rol aldığı bir TV dizisi ile başladı.Oyunculuğa yeni başladığı günlerde Michael Douglas ile karıştırılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Michael soyadını değiştirmeye karar verdi. O dönemde büyük hayranlık beslediği Diane Keaton'un bir resmini gördükten sonra yeni soyadını buldu; Keaton. Aslında o zaman bu soyadını geçici olarak düşünmüştü ama bir süre sonra bu isme alışınca resmi olarak soyadını Keaton olarak değiştirdi.

Marc Blucas Gençlik yıllarında basketbol oynadı. İngiltere Ligi'nde bir sezon forma giydi. Daha sonra avukatlık yapmaya başlarken, kararını değiştirdi ve oyuncu oldu. İlk filmi 1995 yılında rol aldığı 'Inflammable' oldu.Marc Blucas'ın en ünlü yapımı, 2 sezon boyunca oynadığı televizyon dizisi Buffy the vampire slayer'dır.

Amerie, Afrikalı bir baba ve Koreli bir anneden dünyaya gelmiştir. Babasının Amerikan Ordusu'nda görevi nedeniyle Amerie küçük yaşlardan itibaren Alaska, Teksas, Almanya ve Güney Kore'nin de içinde bulunduğu birçok değişik yere seyahat etmiş ve yaşamıştır. Amerie sonunda "ait olduğum yer" dediği Washington D.C.'ye yerleşmiştir. 1996 yılında Georgetown Üniversitesi'nde İngilizce ve Güzel Sanatlar bölümünde eğitim görmeye başlamış ve 2000 yılında mezun olmuştur. Angela Rogers isimli kendi avukatlığını da yapan bir kızkardeşi vardır. Amerie'nin anadili Korece'dir. Ailesi Kore'yi terk ettikten sonra Amerie'nin annesi kızlarının İngilizce öğrenimlerine de yardımcı olacağını düşünerek, kızlarının Korece öğrenmeleri için büyük gayret göstermiştir.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets izle

 

Ölümcül Sırlar - Fatal Secrets izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax speed, fatal secrets izle, digiturk 2015 filmleri, fatal secrets konusu, ölümcül sırlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.