TIKLA ARA

Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard

Efsanevi Die Hard serisinin son halkasında baba-oğul McClane'ler el ele verip nükleer bir saldırıyı durdurmaya çalışıyorlar.


Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard filmini Digitur Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard

Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard izle

İlk Gösterim tarihi:Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard 13.2.2014 21:00 - 22:30 Moviemax Premier HD kanalında izleyebilirsiniz.

Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard

2013 - ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Macera , Suç türündedir.Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard filmin yönetmenliğini John Moore yapmaktadır.Film oyuncularını Bruce Willis , Mary Elizabeth Winstead , Amaury Nolasco , Sebastian Koch , Jai Courtney oluşmaktadır. 

1988′deki ilk Zor Ölüm'den beri John McClane (Bruce Willis) kendini yanlış zamanda yanlış yerde buluyor, yetenekleri, cesareti ve yöntemleri sayesinde her zaman ayakta kalan son insan oluyor, bu karakteri de onu teröristlerin gözünde bir numara yapıyor. Şimdi, McClane ömrünün en büyük mücadelesi ile karşı karşıya, bu sefer olay uluslararası boyutta, oğlu Jack hapishaneden kaçan acımasız Rus lideri tarafından kaçırılır, baba ve oğul McClane birbirlerini yaşatabilmek ve dünyanın güvenliğini korumak adına yeraltı güçlerine karşı beraber çalışmalıdır. Efsanevi Die Hard serisinin son halkasında baba-oğul McClane'ler el ele verip nükleer bir saldırıyı durdurmaya çalışıyorlar. John McClane, başı beladan kurtulmayan oğlu Jack'e yardım etmek için Rusya'ya gittiğinde oğlunun eğitimli bir CIA ajanı olduğunu ve büyük bir nükleer saldırıyı durdurmak için gizli bir görevde olduğunu görür.

Walter Bruce Willis, 1955 doğumlu Amerikalı sinema oyuncusu ve müzisyen.Amerikalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak Almanya'nın Idar-Obestein kentinde dünyaya gelen Willis, çocukluk yıllarını New Jersey'de geçirmiş, daha sonra New York'a yerleşmiştir.Bruce Willis, 'Moonlighting' (Mavi Ay) (1985-1989) isimli televizyon dizisindeki David Addison rolüyle üne kavuşmuştur.Ayrıca 1987'de evlendiği Amerikalı oyuncu Demi Moore'dan 2000'de boşanan Willis üç çocuk babasıdır.

Mary Elizabeth Winstead Final Destination 3, Death Proof ve The Thing adlı korku filmlerinde rol alması nedeniyle önce "Çığlık Kraliçesi" olarak adlandırıldı. Ama diğer türlerdeki Sky High, Bobby, Live Free or Die Hard/Die Hard 4.0, Make It Happen, and Scott Pilgrim vs. the World gibi filmlerle ödüllere layık görüldü. Passions'daki performansı ile Genç Sanatçı Ödülü'ne (Young Artist Award) aday gösterildi. Bobby adlı filmin kadrosuyla birlikte SAG Ödülü'ne aday gösterildi.

Amaury Nolasco; 24 Aralık 1970 Porto Riko'da doğan ABD'li oyuncu. Prison Break dizisindeki Fernando Sucre rolüyle adını duyurmuştur.Porto Riko doğumlu olan Nolasco Porto Riko Üniversitesi 'nde biyoloji eğitimi almıştır. İlk başlarda oyuncu olmayı düşünmeyen Nolasco, rol yapma yeteneğinin farkına vardıktan sonra, New York'a geldi ve American British Dramatic Arts School Falcon'dan oyunculuk eğitimi aldı.House dizisinde oynayan Jennifer Morrison ile birliktedir.

IMDB Puanı: 5,4/10 (10.080 oy verdi.)

Resimler

Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard izle

Ölmek İçin Güzel Bir Gün - A Good Day to Die Hard izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, a good day to die hard konusu, digiturk 2014 filmleri, a good day to die hard izle, ölmek için güzel bir gün izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.