TIKLA ARA

Oblivion

Bildiği her şeyin aslında bir yalan olan Jack isimli bir asker askeri biriliğinin yaptığı yanlışları görünce çok şaşırır, bir zamanlar insanların yaşadığı Dünya isimli gezegene keşif için yollarlar.


Oblivion filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Oblivion

Oblivion izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Oblivion filmini tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Oblivion

2013 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera Oblivion filmin yönetmenliğini Joseph Kosinski yaptığı Oyuncuların Morgan Freeman, Tom Cruise, Olga Kurylenko, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo'ten oluşmaktadır.

Bildiği her şeyin aslında bir yalan olan Jack isimli bir asker askeri biriliğinin yaptığı yanlışları görünce çok şaşırır, bir zamanlar insanların yaşadığı Dünya isimli gezegene keşif için yollarlar. İnsanların yok olmasından önce bu Dünya gezegeninde nasıl yaşadıklarını tespit için gönderilen Jack'in karşına hiç beklemediği sürprizler çıkacaktır.

Morgan Freeman
İlk itibarlı filmi 1971'de çekilen Who Says I Can't Ride a Rainbow? olmasına rağmen, Amerikan mediası tarafından daha önceleri pembe dizi Another World ve daha sonraları çok daha önce ayrılması gerektiğini söylediği PBS'in çocuklar için çektiği The Electric Company'deki rolleri sayesinde tanındı.

Thomas Cruise Mapother
IV (d. 3 Temmuz 1962 Syracuse New York, ABD) üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre ödüllü oyuncu. Forbes dergisi tarafından 1 yılda 67 milyon dolar kazancıyla 2006'da dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmiştir.

Olga Kostyantynivna
Kurylenko, ukraynalı model ve oyuncudur. 15 yaşında eğitimi için moskovaya gittiğinde keşfedildi. Oyunculuk kariyeri 2005'te Fransa'da başladı.

Melissa Leo
14 Eylül'de Newyork da doğdu. 80 ların ortalarında ortaya çıkmıştır. İlk başlarda diziler oynamıştır. İlk olarak 1984'de All My Children dizisinde Linda Warner karakterinde rol almıştır. Ama atılım filmi 2003 yapımı 21 Grams filmi olmuştur. Canlandırdığı Marianne Ürdün karakteriyle

Resimler

Oblivion izle

Oblivion izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, oblivion konusu, digiturk 2016 filmleri, oblivion oyuncuları, oblivion izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.