TIKLA ARA

Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles

Korkusuz Kaplumbağalar yine iş başında. Hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri savaşı konu alan filmde yeni maceralar ile devam ediyor.


Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles

Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles izle

İlk Gösterim tarihi: Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles

2014 - ABD Aksiyon, Komedi, Macera Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles filmin yönetmenliğini Chris Columbus yaptığı Oyuncuların Megan Fox, William Fichtner, Whoopi Goldberg, Mos Def, Will Arnett'ten oluşmaktadır.

Korkusuz Kaplumbağalar yine iş başında. Hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri savaşı konu alan filmde yeni maceralar ile devam ediyor. Megan Fox, acar gazeteci April O'Neil rolünde oynuyor.
1990'lı yılların çocuklarının en unutulmaz çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağalar'ın 3 boyutlu filmi, 5 Eylül 2014'te Türkiye'de gösterime girdi.

Megan Fox
, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başlar. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida'ya taşınır ve orada eğitimine devam eder. On üç yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen'a rakip gösterilir. Fox 1,63 m. boyundadır.27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir.

Whoopi Goldberg
(d. 13 Kasım, 1955), gerçek ismiyle Caryn Elaine Johnson ABDli komedyendir. Bir çok kez Akademi Ödüllerini sunmuşdur. Kendisi Hayalet filmiyle Akademi Ödülüne layik görülmüşdür.

Resimler

Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles izle

Ninja Kaplumbağalar - Teenage Mutant Ninja Turtles izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, teenage mutant ninja turtles izle, digiturk 2016 filmleri, ninja kaplumbağalar izle, ninja kaplumbağalar konusu,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.