TIKLA ARA

Mükemmel Plan - Friends with Kids

Mükemmel Plan,Manhattan'da aynı apartmanda oturan ve uzun süredir arkadaş olan Jason ve Julie'nin etrafında gelişen olayları anlatıyor.


Mükemmel Plan - Friends with Kids filmini Digiturk Moviemax Comedy HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mükemmel Plan - Friends with Kids

Mükemmel Plan - Friends with Kids izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Mükemmel Plan - Friends with Kids filmini tarihinde 17.9.2015 21:30 - 22:53 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mükemmel Plan - Friends with Kids

2011 - ABD Dram, Komedi Mükemmel Plan - Friends with Kids filmin yönetmenliğini Jennifer Westfeldt yaptığı Oyuncuların Megan Fox, Jon Hamm, Edward Burns, Kristen Wiig, Adam Scott'ten oluşmaktadır.

Mükemmel Plan,Manhattan'da aynı apartmanda oturan ve uzun süredir arkadaş olan Jason ve Julie'nin etrafında gelişen olayları anlatıyor.Julie ve Jason yıllardır romantik ilişkileri olmayan iki iyi arkadaştır. Jason her gün başka biriyleyken, Julie doğru adamı bulmaya çalışır. Otuzlu yaşlarındayken arkadaşlarının çocuk sahibi olduğunda tüm iyi özelliklerini kaybettiklerini fark ederler. Bir çocuk yapıp bunun aksini kanıtlamak isterler.

Megan Fox
, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başlar. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida'ya taşınır ve orada eğitimine devam eder. On üç yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen'a rakip gösterilir. Fox 1,63 m. boyundadır.27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir.

Hamm St. Louis
, Missouri'de doğmuş ve büyümüştür. Aktör oyunculuğun ilk tadını 6 yaşında iken oynadığı Winnie the Pooh adlı oyunla tatmıştır.

Edward Burns
İrlanda asıllı Amerikalı aktör, prodüktör, yazar, yönetmen. Senaryosunu kendisinin yazıp yönettiği bağımsız filmlerle sinema sektörüne adım atan, Saving Private Ryan, 15 Minutes gibi iddialı filmlerde oyunculuyla da adından söz ettiren Burns, vizyona giriş yılı 2007 olarak belirlenen son filmi Purple Violets'le ilgili olarak çalışmaktadır.

Kristen Carroll Wiig
, Amerikalı aktiris. NBC'nin komedi skeçlerinden olan Saturday Night Live'daki performansıyla ünlenmiştir. Bir çok komedi projesinde yer alan ünlü oyuncu, Bridesmaids, MacGruber, Flight of the Conchords, Adventureland, Paul, ve Arrested Development gibi projelerle kendinden söz ettirmiştir.

Resimler

Mükemmel Plan - Friends with Kids izle

Mükemmel Plan - Friends with Kids izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, friends with kids izle, digiturk 2016 filmleri, friends with kids konusu, mükemmel plan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.