TIKLA ARA

Metro Manila

Hayatını düzene sokmak için ailesiyle birlikte dağlık şehir Manila'ya gelen Oscar, Hemen zırhlı araç şoförü olarak iş bulur. Müdürü Ong, ona iyi niyet ve sıcaklıkla yaklaşsa da aslında sinsi planlar içindedir.


Metro Manila filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Metro Manila

Metro Manila izle

İlk Gösterim tarihi: Metro Manila filmini 29.5.2015 15:40 - 17:29 tarihinde Digiturk Moviemax Festval  HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Metro Manila

2013 - İngiltere, Filipinler Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç Metro Manila filmin yönetmenliğini Sean Ellis yaptığı Oyuncuların John Arcilla, Jake Macapagal, Althea Vega, Ana Abad-santos, Miles Canapi'ten oluşmaktadır.

Hayatını düzene sokmak için ailesiyle birlikte dağlık şehir Manila'ya gelen Oscar, Hemen zırhlı araç şoförü olarak iş bulur. Müdürü Ong, ona iyi niyet ve sıcaklıkla yaklaşsa da aslında sinsi planlar içindedir. Oscar'ın dürüstlüğü ve saflığından kullanan Ong, şantaj yaparak onu çalıştıkları şirketi soymaya zorlayacakdır..

Grace, Worthington
, Ohio'da doğdu. Fakat şu anda Los Angeles'da yaşamaktadır.Grace ekranlarda ilk kez haftalık bir internet yapımı olan Rachel's Room adlı programda göründü. Program, Sony'e ait olan ScreenBlast adlı internet sitesinde 2001-2002 yıllarında yayınlandı. Ardından 2002'de kariyerine 'Murder in Greenwich' ve 'Shop Club' adlı filmlerde başrol oynayarak devam etti. 2003 yılında '12 Mile Road' adlı filmde Tom Selleck ve Wendy Crewson'un sorunlu kızını canlandırdı.

Katia Winter
(13 Ekim 1983) İsveçli oyuncu. Katia televizyon ve İngiliz drama "yapılmamış yatak" (2009) gibi bağımsız film rolleri ile meşhur olan Katia, İngiltere televizyonlarında da oldukça göründü.

Walter Bruce Willis
, 1955 doğumlu Amerikalı sinema oyuncusu ve müzisyen. Amerikalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak Almanya'nın Idar-Obestein kentinde dünyaya gelen Willis, çocukluk yıllarını New Jersey'de geçirmiş, daha sonra New York'a yerleşmiştir.

Resimler

Metro Manila izle

Metro Manila izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, metro manila konusu, digiturk 2016 filmleri, metro manila oyuncuları, metro manila izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.