TIKLA ARA

Meleklerin Payı - The Angels Share

Çiçeği burnunda baba Robbie, hapisten kıl payı kurtularak zorunlu kamu hizmetine çarptırılır ve burada Rhino, Albert ve Mo ile tanışır.


Meleklerin Payı - The Angels Share filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Meleklerin Payı - The Angels Share

Meleklerin Payı - The Angels Share izle

İlk Gösterim tarihi: Meleklerin Payı - The Angels Share filmini 21:45 - 23:22 / 23 Ekim 2015 Cuma tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Meleklerin Payı - The Angels Share

2012 - İngiltere, Fransa, Belçika, Dram, Komedi Meleklerin Payı - The Angels Share filmin yönetmenliğini Ken Loach yaptığı Oyuncuların Roger Allam, Paul Birchard, William Ruane, Gary Maitland, James Casey'ten oluşmaktadır.

Çiçeği burnunda baba Robbie, hapisten kıl payı kurtularak zorunlu kamu hizmetine çarptırılır ve burada Rhino, Albert ve Mo ile tanışır. Robbie'nin sonradan ortaya çıkan viski uzmanlığı ve tadım hassasiyeti sayesinde çetemiz açık hava, İskoç yaylaları ve yaşamlarının en büyük rizikosuyla karşılaşacaktır.

Matthew Macfadyen
1974 Doğumlu.Terazi burcu. Keeley Hawes ile evli ve Maggie adında bir kızı var.

Peter Dinklage
, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör. Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle tüm dünyada tanınmıştır.1969 yılında Leonia, New Jersey'de müzik ögretmeni bir anne (Diane) ve sigorta satıcısı bir babanın (John Carl) oğlu olarak dünyaya geldi. Mendham, New Jersey'de büyüdü.

Ewen Bremner
1972 İskoçya dogumlu aktör, Trainspotting, Julien Donkey Boy, ve Snatch gibi yapımlarda yer almıştır.

Bradley Cooper
ABD'li tiyatro, dizi ve sinema aktörü. Özellikle oynadığı filmlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran biri. Hangover, Silver Linings Playbook, Limitless gibi yapımlarda yer almıştır.

Uma Thurman
Karuna Thurman, 1970 doğumlu ABD'li oyuncu. Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği Ucuz Roman ve Kill Bill isimli filmlerde aldığı rollerle tanınmıştır.Annesi İsveç ve Alman kökenli, babası Amerikalı'dır. İki kez evlilik yapmıştır aktör Ethan Hawke'den iki çocuğu olmuştur. 2004'te boşanmışlarıdr. Ethan Hawke'den 1998 yılında Maya Ray Thurman-Hawke adında kızları olur.

Sienna Rose Miller
, 28 Aralık 1981'de New York City'de dünyaya gelir ve sonraları ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşınır. Miller kariyerine modellikle başlar. Keen Eddie adlı TV dizisinde ufak bir rol ile film dünyasına adım atar. Sonraki filmleri; South Kensington (2001), High Speed (2002), Layer Cake, Alfie (2004), Casanova (2005), Factory Girl (2006), Interview The Mysteries of Pittsburgh, Stardust (Michelle Pfeiffer ve Robert DeNiro ile rol alır) (2007), Hippie Hippie Shake, The Edge of Love (2008) Miller'ın, gelirinin Göğüs Kanseri araştırmalarına bağışladığı bir T- Shirt koleksiyonu vardır.

Emma Thompson
15 Nisan 1959'da Paddington, Londra, İngiltere'de dünyaya geldi. Babası Eric Thompson, The Magic Roundabout isimli radyo programının sunucusu olarak tanınan bir aktör, annesi Phyllida Law ise İskoçyalı bir aktristi. Kızkardeşi Sophie Thompson da oyuncuydu.

Daniel César Martín
Brühl González Domingo, kısaca Daniel Brühl İspanyol-Alman aktör.İspanya'nın Özerk Katalunya Bölgesi'nin başkenti Barcelona'da 16 Haziran 1978 tarihinde İspanyol anne ve Alman babadan doğdu. Ama ilk gençlik dönemlerini Almanya'da Köln'de geçirdi ama her yaz Barcelona'da tatilini geçirdi.

Resimler

Meleklerin Payı - The Angels Share izle

Meleklerin Payı - The Angels Share izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, the angels share konusu, digiturk 2016 izle, the angels share izle, meleklerin payı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.