TIKLA ARA

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel

Marigold Oteli'nin tek boş odası kalmıştır, oraya da yeni gelen misafirler Guy ve Lavinia yerleşirler. Bu yeni müşteriler otele farklı bir renk katarlar.


Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel filmini 19.8.2015 10:00 - 11:58 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel

2015 - ABD, İngiltere Dram, Komedi Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel filmin yönetmenliğini John Madden yaptığı Oyuncuların Richard Gere, Dev Patel, Maggie Smith, Bill Nighy, Judi Dench'ten oluşmaktadır.

Uzun zamandır planladığı ikinci Marigold Oteli Sonny'nin tahmin ettiğinden daha fazla emek harcaması gerekmektedir, Evlenmek için hayatının aşkı Sunaina'yla dünya evine gireceğini düşünürsek zaten çok işi vardır. Marigold Oteli'nin tek boş odası kalmıştır, oraya da yeni gelen misafirler Guy ve Lavinia yerleşirler.

Richard Tiffany
Gere, Amerikalı aktör. 1980'li yılların başında ünü artan aktör, 1990 yapımı Pretty Woman filmiyle Hollywood'un en önemli isimleri arasına girdi. 2002 yılında Chicago müzikaliyle de Altın Küre ödülünün sahibi oldu.

Dev Patel (d. 23 Nisan 1990, Londra, İngiltere), Hint asıllı İngiliz aktör. Jamal Malik adında müslüman bir çocuğu oynadığı Slumdog Millionaire filmi Altın Küre ödülü ve en iyi film dalında Oscar almıştır. Karakuşak sahibi olan Patel aynı zamanda Dublin'de yapılan Dünya Taekwando şampiyonasında bronz madalya sahibidir.

Dame Margaret Natalie Smith
, DBE (doğum 28 Aralık 1934), İngiliz oyuncu.1952 yılında bir tiyatro oyunu ile kariyerine başlamış ve bu 57 yıl içinde sinema, televizyon ve tiyatro'da rol almaya devam etmiştir. Kariyerinde beş BAFTA, iki Akademi ödülü (Oscar), iki Altın Küre, bir Emmy ödülü ve bir Tony ödülü vardır.

Bill Nighy
12 Aralık 1949 doğumlu.Altın Küre ve Bafta ödülü sahibi İngiliz oyuncu. Haziran 2004'de Akademi Ödüllerini 'ni dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) katılmak için davet almıştır.

Dame Judith Olivia Dench
(d. 9 Aralık 1934) Oscar, Altın Küre ve Tony ödülü sahibi, üç kez BAFTA, altı kez Laurence Olivier Ödülü kazanmış İngiliz aktris.

Resimler

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel izle

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili - The Second Best Exotic Marigold Hotel izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, the second best exotic marigold hotel izle, digiturk 2016 filmleri, the second best exotic marigold hotel konusu, marigold otelinde hayatımın tatili izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.