TIKLA ARA

Manzaralı Rota - Scenic Route

Ayrı düşmüş çok iyi arkadaş olan Mitchell (Josh Duhamel) ve Carter (Dan Fogler), eski pikapları bozulup kendilerini ıssız çölde bıraktığında bir yol gezisindedirler.


Manzaralı Rota - Scenic Route  filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Manzaralı Rota - Scenic Route

Manzaralı Rota - Scenic Route izle

İlk Gösterim tarihi:Manzaralı Rota - Scenic Route filmini  11.8.2014 23:00 - 00:22 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Manzaralı Rota - Scenic Route

2013 - ABD Tür : Dram , Gerilim türündeki Manzaralı Rota - Scenic Route filmin yönetmenliğini Kevin Goetz, Michael Goetz yaptığı Oyuncuların John Josh Duhamel , Dan Fogler , Christie Burson , Miracle Laurie , Peter Michael Goetz 'ten oluşmaktadır.

Ayrı düşmüş çok iyi arkadaş olan Mitchell (Josh Duhamel) ve Carter (Dan Fogler), eski pikapları bozulup kendilerini ıssız çölde bıraktığında bir yol gezisindedirler. En yakın arkadaşı gibi kimse bir adamı eleştirmez ve çölün acımasız yanları kendilerini alaşağı ederken, tereddütsüz bir vahşilikle birbirlerinin hayat kararlarına saldırmaya başlarlar. Kim olduklarına ve ne olabileceklerine dair sorular sorarken, ajitasyonları fiziksel yüzleşmeye ve nihai bir bıçak çılgınlığına dönüşür. Rahatsızlık diye başlayan şey bir an da gerçek bir ölüm kalım meselesi olur.

Resimler

Manzaralı Rota - Scenic Route izle

 

Manzaralı Rota - Scenic Route izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, scenic route izle, digiturk 2015 filmleri, scenic route konusu, manzaralı rota izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.