TIKLA ARA

Maksimum Payne - Max Payne

Max Payne, kurallara bağlılığını yitirmiş, kaybedecek bir şeyi kalmayan eski bir polistir ve ailesini canice öldürenlerin izini sürerek onların intikamını almaya ant içmiştir.


Maksimum Payne - Max Payne filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Maksimum Payne - Max Payne

maksimum Payne  - Max Payne  izle

İlk Gösterim tarihi:Maksimum Payne - Max Payne   25.1.2014 21:15 - 22:54 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Maksimum Payne - Max Payne

2008 - ABD , Kanada Tür : Aksiyon , Dram , Suç türündedir.Maksimum Payne - Max Payne filmin yönetmenliğini John Moore  yapmaktadır.Film oyuncularını Mark Wahlberg , Mila Kunis , Amaury Nolasco , Olga Kurylenko , Chris O'Donnell oluşmaktadır. 

New York'ta DEA ajanı olan Max Payne hayatta herşeye sahiptir; çok iyi bir iş, mükkemmel bir eş ve güzel bir kız çocuk. İçinde olduğu bu Amerikan rüyası kısa zamanda bir kabusa dönüşür. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş halde bulur. Kendi başına bu cinayetin izlerinin peşine düşer ve fakat NYPD onu çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli fırtınanın arasına çeker. Kaybedecek hiçbirşeyi olmayan, dürüst ve metanetli bir adam olan Max, ailesini duyuğu sonsuz sevgiyle de beraber bu cinayetleri ve şehirdeki pislikleri çözmek için biçilmiş kaftandır. Yeraltı hayatının karanlığıyla uğraşırken, başka dünyalardan düşmanlar da onu karanlığa itecektir.Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir.

Mark Wahlberg New York'ta DEA ajanı olan Max Payne hayatta herşeye sahiptir; çok iyi bir iş, mükkemmel bir eş ve güzel bir kız çocuk. İçinde olduğu bu Amerikan rüyası kısa zamanda bir kabusa dönüşür. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş halde bulur. Kendi başına bu cinayetin izlerinin peşine düşer ve fakat NYPD onu çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli fırtınanın arasına çeker. Kaybedecek hiçbirşeyi olmayan, dürüst ve metanetli bir adam olan Max, ailesini duyuğu sonsuz sevgiyle de beraber bu cinayetleri ve şehirdeki pislikleri çözmek için biçilmiş kaftandır. Yeraltı hayatının karanlığıyla uğraşırken, başka dünyalardan düşmanlar da onu karanlığa itecektir.Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir!

Milena Markovna Kunis, sinema dünyasında bilinen adıyla Mila Kunis, Ukrayna doğumlu ABD'li aktris. Oynadığı birçok filmin yanı sıra en çok Siyah Kuğu (Black Swan) filmindeki Lilly rolüyle sinemaseverler tarafından tanınmaktadır.Kunis, 1983'te Yahudi bir ailenin 2. çocuğu olarak Çernivtsi şehrinde doğdu. Annesi fizik öğretmeni, babası makine mühendisiydi. 7 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye göç etti ve Los Angeles'a yerleşti.

Amaury Nolasco; 24 Aralık 1970 Porto Riko'da doğan ABD'li oyuncu. Prison Break dizisindeki Fernando Sucre rolüyle adını duyurmuştur.Porto Riko doğumlu olan Nolasco Porto Riko Üniversitesi 'nde biyoloji eğitimi almıştır. İlk başlarda oyuncu olmayı düşünmeyen Nolasco, rol yapma yeteneğinin farkına vardıktan sonra, New York'a geldi ve American British Dramatic Arts School Falcon'dan oyunculuk eğitimi aldı.House dizisinde oynayan Jennifer Morrison ile birliktedir.

Olga Kostyantynivna Kurylenko, ( ukraynaca: Ольга Костянтинівна Куриленко), ukraynalı model ve oyuncudur. 15 yaşında eğitimi için moskovaya gittiğinde keşfedildi. Oyunculuk kariyeri 2005'te Fransa'da başladı.

Christopher Eugene O'Donnell. Döneminin en parlak yeteneklerinden biri olarak aksiyon, macera filmlerinden, romantik dramlara ve komediye uzanan geniş bir yalpazede farklı tarzlarda filmlerde rol aldı. O'Donnell sinema kariyerine 'Men Don't Leave' filminde Jeccisa Lange'ın asi oğlu Paul Brickman'ı canlandırarak eleştirmenlerden tam not alan rolüyle başladı. Bunun hemen ardından kariyerine, Jon Avnet'ın Oscar'a aday gösterilen 'Fried Green Tomatoes' unda küçük ama akıllarda kalıcı bir rolle devam etti.

IMDB Puanı: 5,4/10 (89.516 oy verdi.)

Resimler

Maksimum Payne - Max Payne izle

Maksimum Payne - Max Payne izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, max payne izle, digiturk 2014 filmleri, max payne konusu, maksimum payne izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.