TIKLA ARA

Mahzen - The Crypt

Korku hayranları kaçırmasın! Genç bir grubun ölümünün ardında büyülü sırlar vardır...


Mahzen - The Crypt filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mahzen - The Crypt

Mahzen - The Crypt izle

İlk Gösterim tarihi: Mahzen - The Crypt filmini 15.3.2014 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mahzen - The Crypt, Konusu

2014 - İngiltere Tür : Fantastik , Gerilim , Korku türündeki Mahzen - The Crypt filmin yönetmenliğini Mark Murphy yaptığı Oyuncuların Natalie Stone,Joanna Ke , Cristen ırene , Delaina Stevens , R. Keith Wilson , Savanah Mcmahon'ten oluşmaktadır.

Korku hayranları kaçırmasın! Genç bir grubun ölümünün ardında büyülü sırlar vardır.ski bir kilise mahzenine gönülmüş bir ölünün canlı ruhu ve meraklı gençlerin bu ruhu uyandırmalarını anlatan bir korku filmi.

Aaron Michael Paul, Amerikalı aktör. Birçok Amerika dizisinde rol aldıktan sonra HBO kanalındaki Big Love dizisindeki performansıyla isminden söz ettirmeyi başardı. Bu başarısından sonra bir karar vererek AMC dizilerinden olan ve döneme damgasını vuran Breaking Bad dizisine geçiş yaptı. Dizide canlandırdığı Jesse Pinkman karakteriyle bir anda ismini tüm dünya duydu. Ve dizideki oyunculuğuyla birlikte Emmy Ödül Töre'ninden iki kez en iyi yardımcı aktör ödülünü kazandı. Bu ödülü iki kere kazanan beş aktörden birisi oldu. Bununla birlikte Starun Ödül töreninde En İyi Yardımcı Aktör ödülünüde kazandı. Oyun dünyasını sallayan Need For Speed'in sinema uyarlamasında başrolde yer aldı.

Fiona ve Trevor Poots'un Imogen Poots kızı olan İngiliz aktirist, eğitimini Bute House Preparatory School'da aldıktan sonra Queen's Gate School ve Latymer Upper School'da eğitim almıştır. Youngblood Theatre Company'de oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, oyunculuğa aşık olmuştur.

Kid Cudi ABD'li rapçi.Cleveland, Ohio eyaletinde Shaker Heights'ta doğdu. Annesi Afro-Amerikalı, Babasıysa Meksika-yerlisidir. Babası, yedek öğretmendi ve İkinci Dünya Savaşı'da Hava Kuvvetleri'nde görev aldı.Kid Cudi'nin babası o 11 yaşındayken kanserden öldü.Babasının ölümü Kid Cudi'nin yaşamını ve müziğini önemli ölçüde etkilemiştir.Hareketleri ve tavırlarından dolayı zenci beyaz lakabı vardır.

Resimler

Uzayda Sıkısanlar - Stranded izle

 

Uzayda Sıkısanlar - Stranded izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, the crypt izle, digiturk 2015 filmleri, the crypt konusu, mahzen izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.