TIKLA ARA

Lore - Savaşın Gölgesinde

Nazi sempatizanları teker teker yakalanarak öldürülürken Lore dört kardeşini yanına alarak yollara düşer.


Lore - Savaşın Gölgesinde filmini Digitur Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Lore - Savaşın Gölgesinde

Lore - Savaşın Gölgesinde izle

İlk Gösterim tarihi:Lore - Savaşın Gölgesinde  16.1.2014 21:30 - 23:15 Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Lore - Savaşın Gölgesinde

2012 - Almanya , İngiltere , Avustralya Tür : Dram , Gerilim , Savaş türündedir.Lore - Savaşın Gölgesinde filmin yönetmenliğini Cate Shortland yapmaktadır.Film oyuncularını Saskia Rosendahl , Nele Trebs , Ursina Lardi , Hans-jochen Wagner , Philip Wiegratz oluşmaktadır. 

2. Dünya Savaşı'na ters köşeden bir bakış atıyor. Film, alışılmış 2. Dünya Savaşı filmlerinin aksine izleyiciyi karşı tarafın sıradan bir ailesiyle tanıştırıyor. Anne ve babası Hitler yanlısı olan Lore, savaş sonrası kardeşleriyle bir başına kalır. Nazi sempatizanları teker teker yakalanarak öldürülürken Lore dört kardeşini yanına alarak yollara düşer. Savaşın bitişiyle hüküm süren kargaşa, yokluk ve acının ortasında çaresizce tehlikelerden kaçmaya ve yolunu bulmaya çalışan Lore, Thomas adında gizemli bir Yahudi mülteciyle karşılaşır. Şimdi kardeşleriyle birlikte hayatta kalmak için hayatı boyunca düşman bildiği ve hep nefret etmesi gerektiği öğretilen bir Yahudi'ye güvenmek zorundadır. Bütün bu olanlar Lore'un dünyasını alt üst edecek ve bildiği her şeyi sonsuza dek değiştirecektir.

Saskia-Sophie Rosendahl, 1993 doğumlu Alman aktris. 2012 yapımı Savaşın Gölgesinde filminde canlandırdığı Lore karakteriyle sinemaya adım attı.

Benno Fürmann 17 ocak 1972de Berlinde doğmuştur.İlk oyunculuk deneyimini 1992de yaşamıştır. Günümüze kadar ise 60a yakın filmde rol almıştır..

Jessica Schwarz (d. May 5, 1977 Michelstadt, Almanya), Alman oyuncu.Michelstadt küçük kasabada, Almanya büyüyen, o 1993 yılında Alman genç dergisi Bravo bir yarışma kazandı. Daha sonra, o bir model ve VJ müzik kanalı VIVA olarak çalıştı. 2000 yılında ve oyunculuk kariyerine başladı bazen, örneğin olaylar hosts Alman Film Ödülü 2004. Schwarz aktör Daniel Brühl 2006 yılında 5 yıllık bir ilişki sonrasında ayrılmış şu anda Berlin'de yaşıyor.

IMDB Puanı: 7,1/10 ( 6.164 oy verdi.)

Resimler

Lore - Savaşın Gölgesinde izle

Lore - Savaşın Gölgesinde izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, savaşın gölgesinde izle, digiturk 2014 filmleri, savaşın gölgesinde konusu, lore filmini izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.