TIKLA ARA

Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street

Çözmeleri gereken önemli bir konuda araştırma yapmak için liseli örgenci kılığına giren iki polis ve başına gelen komik olaylar anlatılıyor.


Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street

Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street izle

İlk Gösterim tarihi:Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street filmini  2.12.2014  Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street  

2014 - ABD Tür : Aksiyon , Komedi türündeki Liseli Polisler 2 - 22 Jump Street filmin yönetmenliğini Chris Miller, Phil Lord yaptığı Oyuncuların Channing Tatum , Jonah Hill , Peter Stormare , Amber Stevens , Ice Cube 'ten oluşmaktadır.

Liseyi (iki kez) bitirdikten sonra, polis memurları Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko'yu (Channing Tatum) büyük değişiklikler beklemektedir: İkili bu kez yerel bir üniversitede gizli görev üstlenirler. Ancak, Jenko spor takımında kendine bir kanka bulup, Schmidt de bohem sanat bölümüne sızınca, ortaklıklarını sorgulamaya başlarlar. Artık sadece davayı çözmekle kalmayıp, olgun bir ilişki yürütüp yürütemeyeceklerine karar vermeleri de gerekmektedir. Bu iki aşırı büyümüş ergen, öğrencilikten gerçek erkekliğe geçebilirlerse, üniversite başlarına gelmiş en güzel şey olabilir.

Channing Matthew Tatum, Amerikalı aktör ve film yapımcısı. Kariyerine model olarak başladı ve filmlerde rol alarak kariyerine devam etti. Halk Düşmanları, G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerde oynadı.

Jonah Hill Feldstein, Amerikalı aktör ve komedyen. Moneyball, Liseli Polisler ve Para Avcısı gibi filmlerdeki rolleriyle hatırlanmaktadır.1983'te Los Angeles'ta doğan Hill'in annesi Sharon Lyn kostüm tasarımcısıydı, babası Richard Feldstein ise Guns 'N Roses grubunun turlarındaki harcamaların düzenlenmesinden sorumluydu. Jordan adında 6 yaş büyük bir ağabeyi vardır.

Peter Stormare
27 Ağustos 1953 yılında, İsveç'te dünyaya geldi. Babasının adı Teolinda, annesinin adı Renato Storm'dur. Gerçek adı Peter Ingvar Rolf Storm olan sanatçı, oyunculuk akademisindeki bir öğrenciyle aynı soyadını taşıdığını farkedince, soyadını değiştirdi. Kendi isteği olan Retep Mrots ismi reddedilince Stormare soyadını aldı.

Ice Cube (O'Shea Jackson Solemé, 15 Haziran 1969, Los Angeles) Amerikalı rap şarkıcısı ve oyuncu. Rap müziğine lise yıllarında başladı. 1987 yılında NWA adlı rap grubuna giren Ice Cube, bir senelik bir aradan sonra 1988'de NWA'nın Straight Outta Compton adlı albümünde yer aldı. 1990'da gruptan ayrılarak solo çalışmalara başladı. 1990 yılından beri solo albümler çıkartmakta, 1992'den beri filmlerde oynamaktadır. Son zamanlarda film çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Resimler

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens izle

 

Canavarlar Yaratıklara Karşı - Monsters Vs Aliens izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk salon 1 izle, 22 jump street izle, digiturk 2015 filmleri, 22 jump street konusu, liseli polisler 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.