TIKLA ARA

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials

Labirentten kaçan Thomas ve arkadaşları, bütün bunların sebebini anlamaya ve WCKD örgütünün gizemini çözmeye çalışırken kendilerini...


Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials izle

İlk Gösterim tarihi: Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials filmini 08:00 - 10:06 / 20 Ocak 2016 Çarşamba tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials

2015 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Gizem, Macera Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials filmin yönetmenliğini Wes Ball yaptığı Oyuncuların Dylan O'Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Lili Taylor'ten oluşmaktadır.

Labirent (Maze Runner) serisinin 2. filminde kahramanlarımızı çok daha zorlu bir mücadele bekliyor. Labirentten kaçan Thomas ve arkadaşları, bütün bunların sebebini anlamaya ve WCKD örgütünün gizemini çözmeye çalışırken kendilerini bir anda Alev (Scorch) adında, akla hayale sığmaz engellerle dolu bir yerde bulurlar. Burada onları yok etmek isteyen büyük güce karşı tüm yeteneklerini sergilemek zorunda kalacaklardır.

Thomas Brodie-Sangster
, İngiliz aktör. Çocukluk yıllarından bu yana sinema ve televizyon dünyasıyla iç içer olan Sangster, ilk büyük çıkışını 13 yaşındayken oynadığı Aşk Her Yerde filmiyle yaptı. Daha sonra Phineas and Ferb dizisinde Ferb karakterini uzun yıllar seslendirdi. 2013 yılında Game of Thrones dizisine Jojen Reed rolüyle katıldı.
2014 yılında ise Labirent: Ölümcül Kaçış filminde Newt rolüyle izleyicilerle buluştu.

Kaya Rose Humphrey
, bilinen adıyla Kaya Scodelario, İngiliz aktris ve model. Ünlü İngiliz dizisi Skins'teki Effy Stonem rolüyle ünlenmiştir.1992'de İngiltere'nin Haywards Heath kentinde doğan Scodelario'nun babası Roger İngiliz, annesi Katia ise Brezilyalı'dır. Anne ve babasının erken ayrılığından sonra annesiyle büyüyen oyuncu bu sayede Portekizce'yi ileri seviyede öğrenme fırsatı buldu.

Dylan New
York'da doğdu ve büyüdü, daha sonra 12 yaşındayken ailesiyle birlikte California'ya taşındı. Babası kamera operatörü, annesi ise eski aktristir. MTV dizisi Teen Wolf'daki Stiles rolü ile tanınır. İlk filmi High Road'dur. Dylan ve rol arkadaşı Tyler Posey dizide oldukları gibi gerçek hayatta da arkadaşlar. Dylan piyano ve gitar çalıyor ama en sevdiği müzik aletinin bateri olduğunu söylüyor. Ayrıca Dylan Teentelevision adlı siteye müziğin hayatının büyük bir bölümünü kapladığını söyledi.

Resimler

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials izle

Labirent: Alev Deneyleri - Maze Runner: The Scorch Trials izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, maze runner: the scorch trials konusu, digiturk 2016 izle, maze runner: the scorch trials izle, labirent: alev deneyleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.