TIKLA ARA

Kuzu - Lamb

Tommie'nin çok sorunlu bir hayatı vardır ve birlikte Chicago'dan kırsala doğru çıktıkları yolculuk, ikisinin de hayatını farklı yönlerden ama derinden etkileyecektir.


Kuzu - Lamb filmini SALON 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kuzu - Lamb

Kuzu - Lamb izle

İlk Gösterim tarihi: Kuzu - Lamb filmini 31 Mayıs 2016 Salı 10:00 tarihinde Digiturk SALON 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kuzu - Lamb

2015 - ABD Dram Kuzu - Lamb filmin yönetmenliğini Ross Partridge yaptığı. Oyuncuların Jess Weixler, Scoot McNairy, Oona Laurence, Lindsay Pulsipher, Tom Bower'ten oluşmaktadır.

Evliliğinin bitişi ve babasının ölümüyle zor zamanlar geçiren David Lamb (Ross Partridge), bir otoparkta tanıştığı 11 yaşındaki Tommie adlı kız çocuğuyla zamanla dost olur. Tommie'nin de kendine göre sorunları vardır ve birlikte Chicago'dan kırsala doğru çıktıkları yolculuk, ikisinin de hayatını farklı yönlerden ama derinden etkileyecektir.

Bellingham, Washington'ta doğdu ve burada büyüdü. 24 dizisinin ikinci sezonundaki Gary Matheson rolü ile çıkışa geçti. Diğer rol aldığı yapımlar: Star Trek: Deep Space Nine ( Second Skin bölümü), Party of Five, Gilmore Girls, Karen Sisco, Fringe ve Monk.

Donnie Wahlberg
17 Ağustos 1969 Boston doğumlu Amerikalı aktör müzisyen ve yapımcı. 1980 ve 1990'da dönemin ünlü müzik grubu boy band New Kids on the Block'un solistiydi. Belli bir süre yine kendisi gibi aktör kardeşi Mark Wahlberg le birlikte bu müzik grubunda bulundular. Mark Wahlberg'ün sinemaya ve müzik dünyasına atılmasında büyük katkısı vardır. Filmlerde genellikle polis ve dedktif rolleriyle izledik. Son zamanlarda eski grubu boy band new kids on the blocka geri döndü ağırlığı tekrardan müzik grubuna verdi.

Sasha Alexander
Amerikalı aktirist Sasha Alexander, Dawson's Creek dizisindeki Gretchen Witter karakteriyle isminden söz ettirmişti. Daha sonra 2008 yapımı olan Yes Man'de yer aldıktan sonra 2009 yapımı olan He's Just Not That Into You filminde yer aldı. Ama çıkışını NCIS dizisindeki Kate Todd karakteriyle yakaladı.

Chazz Palminteri
, İtalyan asıllı ABD'li aktör. Bir dönem televizyonda sürdürdüğü oyunculuk kariyerinin dışında, sinemada yönetmenlik, oyunculuk ve senaristlik yapmıştır. Sinemada yer edinmesini sağlayan, senaryosunu da yazdığı A Bronx Tale filmindeki rolü olmuştur. Ertesi sene oynadığı Bullets Over Broadway filmindeki Cheech rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu SAG Ödülü'nü kazanmıştır.

Resimler

Kuzu - Lamb izle

Kuzu - Lamb izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, lamb izle, digiturk 2017 izle, lamb konusu, kuzu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.