TIKLA ARA

Kötü Kızlar - Mean Girls

Candy Heron'un, yeni okulundaki bir kızlar çetesiyle başı derttedir.


Kötü Kızlar - Mean Girls filmini Digitur Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Kötü Kızlar - Mean Girls

Kötü Kızlar - Mean Girls izle

İlk Gösterim tarihi:Kötü Kızlar - Mean Girls  25.1.2014  Moviemax Comedy HD kanalında izleyebilirsiniz.

Kötü Kızlar - Mean Girls

2004 - Kanada , ABD Tür : Komedi türündedir.Kötü Kızlar - Mean Girls filmin yönetmenliğini Mark Waters yapmaktadır.Film oyuncularını Rachel McAdams , Amanda Seyfried , Lindsay Lohan , Jonathan Bennett , Lizzy Caplan oluşmaktadır. 

Zoolog olan ailesi tarafından Afrika'da büyüyen, okula gitmeyen, sadece evde özel eğitim alan Cady, en güçlünün hayatta kaldığı ilkesini yaşayarak öğrenmiştir. Ancak 15 yaşına gelip liseye başladığında orman kanunlarının yepyeni bir boyut kazandığını farkeder. Okulun en popüler kızının eski sevgilisine aşık olunca işler Cady için epey karışacaktır.

Rachel McAdams, 07 Ekim 1978'de Kanada'nın Ontario şehrinde dünyaya geldi. Gerçek adı Rachel MacAdams'dır. Babası Lance, kamyon şoförü; annesi Sandy ise hemşiredir. Kayleen adında bir küçük kız kardeşi ve Daniel adında bir de küçük erkek kardeşi bulunuyor.4 yaşında buz pateni yarışmalarına katıldı. 13 yaşında yaz kampında Shakespeare oyunlarında rol almaya başladı. Liseyi bitirince üniversitede okumayı planlıyordu.

Amanda Seyfried
, Allentown, Pennysylvania doğumlu ABD'li aktris. Babası eczacı, annesi terapisttir. Kariyerine 11 yaşında modellik yaparak başladı. Daha sonra çeşitli filmlerde yardımcı rollerde gözükmeye başladı. Kariyerindeki dönüm noktası, 2004 yılında Karen Smith Kötü Kızlar (Mean Girls) oldu. Bu filmde diğer genç yıldızlar Lindsay Lohan ve Rachel McAdams'ın yanında yer aldı. Daha sonra Veronica Mars dizisinde, ana karakterin en yakın arkadaşı Lilly Kane rolündeydi.

Lindsay Dee Lohan, ABD'li oyuncu, model ve pop şarkıcısı, söz yazarı. Kariyerine çocuk model olarak başlamıştır. 11 yaşında ilk Disney 1998 Parent Trap filmi oldu.Lohan, 2003 ve 2005 yılları arasında filmlerinde başrollerde oynayarak ünlülüğünü artırdı. Çılgın Cuma, Kötü Kızlar ve Herbie: Fully Loaded sonradan dahil bağımsız filmin Robert Altman'la A Prairie Home Companion ve Emilio Estevez, Boddy Kariyerinde 2007 yılında iki gibi kesildi. 2008 yılında kariyerine devam etti, 2008 yapımı Ugly Betty adlı televizyon dizisinde oynamıştır. 2009 yılında Robert Rodriguez'in Machete filminde oynamıştır.

Lizzy Caplan, ABD'li oyuncudur. Caplan CBS dizisi The Class, 2004 yapımı Mean Girls ve 2008 yapımı Cloverfield filmlerindeki rolleriyle tanınır ayrıca HBO dizisi True Blood'ın altı bülümünde de yer almıştır.

IMDB Puanı: 6,9/10 (161.009 oy verdi.)

Resimler

Kötü Kızlar - Mean Girls izle

Kötü Kızlar - Mean Girls izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, mean girls, digiturk 2014 filmleri, mean girls, kötü kızlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.