TIKLA ARA

Kötü Kelimeler - Bad Words

Guy Trilby çocukluğunda hep başarısız olmuştur. Büyüyüp genç bir adam olduktan sonra bir kural boşluğundan faydalanarak Amerika'nın çocuklar arasındaki en büyük heceleme yarışmasına katılma şansı kazanır.


Kötü Kelimeler -  Bad Words filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kötü Kelimeler - Bad Words

Kötü Kelimeler -  Bad Words izle

İlk Gösterim tarihi: Kötü Kelimeler -  Bad Words filmini 09:26 - 10:48 / 20 Ekim 2015 Salı tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kötü Kelimeler -  Bad Words

2013 - ABD Komedi Kötü Kelimeler -  Bad Words filmin yönetmenliğini Jason Bateman yaptığı Oyuncuların Jason Bateman, Kathryn Hahn, Allison Janney, Judith Hoag, Patricia Belcher'ten oluşmaktadır.

Guy Trilby çocukluğunda hep başarısız olmuştur. Büyüyüp genç bir adam olduktan sonra bir kural boşluğundan faydalanarak Amerika'nın çocuklar arasındaki en büyük heceleme yarışmasına katılma şansı kazanır. Amacı yıllar önce kendisine yapıldığına inandığı haksızlığın imtikanını almaktır.

Jason Kent Bateman
(d. 14 Ocak 1969 , New York ), Emmy ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü kazanmış Amerikalı sinema oyuncusu.

Juno , Hairspray
gibi sinema tarihinin önemli filmlerinde rol almıştır ve Kayıp Balık Nemo gibi animasyonlarda seslendirmecilik yapmıştır.Emmy ödülü kazanmıştır. Allison Brooks Janney adıyla 19 Kasım 1959 'da Amerika'da doğmuştur.

Michael Caine
Londra'nın güneyinde Rotherhithe'da doğdu. Annesi Ellen Frances Marie (Burchell), babası ise Maurice Micklewhite idi. Babası balık pazarı bekçisiydi idi.Caine Ulusal Servis'in emriyle Kore Savaşı'na gitmek zorunda kalmış, ülkesine döndükten sonra bir tiyatroda asistan sahne yönetmeni olarak çalışmaya başlamıştı.

Resimler

Kötü Kelimeler -  Bad Words izle

Kötü Kelimeler -  Bad Words izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, bad words konusu, digiturk 2016 filmleri, bad words izle, kötü kelimeler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.