TIKLA ARA

Koruyucu - Safe

Eski profosyonel ajana iki önemli görev verilir katiler tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York şehrinin yozlaşmış polislerini ve diğer kötü adamları alt edecek.


Koruyucu - Safe filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Koruyucu - Safe

Koruyucu - Safe izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Koruyucu - Safe filmini tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Koruyucu - Safe

2012 - ABD Aksiyon, Gerilim, Suç Koruyucu - Safe filmin yönetmenliğini Boaz Yakin yaptığı Oyuncuların Jason Statham, Reggie Lee, Anson Mount, Chris Sarandon, James Hong'ten oluşmaktadır.

Eski profosyonel ajana iki önemli görev verilir katiler tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York şehrinin yozlaşmış polislerini ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.

Jason Statham
, İngiliz aktör ve eski dalgıç. Rol aldığı birçok aksiyon filmindeki başarısıyla tanınmaktadır.
Statham 1967'de Shirebrook'ta doğdu. Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Statham, çocukluktan beri aile sanatı sokak tiyatrosunu öğrendi. Müzikle çok ilgilenen aile arasında Statham da elbette müzik ve sanata ilgi duydu fakat spor dallarıyla ilgilenmeye başladı Çocukluk arkadaşı olan, eski futbolcu ve şimdinin aktörü olan Vinnie Jones'un etkisiyle futbola ilgi duydu ancak asıl tutkusu dalıştı.

Reggie Lee
ABD'li aktör. Prison Break dizisinde William Kim ve Pirates of the Caribbean ileThe Fast and the Furious filmlerindeki rolleriyle tanındı.

James Hong
doğum 22 Şubat 1929 Amerikalı aktör ve Asyalı/Pasifik Amerikalı aktristler Birliği'nin eski başkanıdır.
Hong, Minneapolis, Minnesota doğdu. Hong Kong'a giden Hong, on yaşında Amerika Birleşik Devletleri'ne döndü. University of Southern California'ya giden Hong, oyunculukla ilgilenmeye başladı ve Jeff Corey'den eğitim aldı. En sonunda kendini oyunculuğa adayan Hong, mühendislikten ayrıldı.

Resimler

Koruyucu - Safe izle

Koruyucu - Safe izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, safe konusu, digiturk 2016 filmleri, safe izle, koruyucu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.