TIKLA ARA

Korkusuz - Shaft

John Shaft, aynı ismi taşıyan efsanevi özel dedektifin yeğenidir. New York şehrindeki tüm siyahilerin gurur duyduğu, sert ve karizmatik bir polis dedektifidir.


Korkusuz - Shaft filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Korkusuz - Shaft

Korkusuz - Shaft izle

İlk Gösterim tarihi: Korkusuz - Shaft filmini 28.2.2014 15:20 - 16:55 Digiturk  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

 

Korkusuz - Shaft, Konusu

2000 - Almanya , ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Polisiye , Suç yapımı Fantastik , Korku türündeki Korkusuz - Shaft filmin yönetmenliğini John Singleton yaptığı Oyuncuların Christian Bale , Samuel L. Jackson , Toni Collette , Vanessa Williams , Jeffrey Wright 'ten oluşmaktadır.

John Shaft, aynı ismi taşıyan efsanevi özel dedektifin yeğenidir. New York şehrindeki tüm siyahilerin gurur duyduğu, sert ve karizmatik bir polis dedektifidir. Bir gün zenci bir üniversite öğrencisi zengin ve züppe bir genç beyaz tarafından öldürülür. Şehrin en güçlü karakterlerinden birinin oğlu olan Walter isimli genç katil şehirden kaçar. Geri döndüğünde ise onu parmaklıkların ardına götürecek tek şahit, konuşmaya korkan garson kız Diane dir.

Shannen Doherty Aslı adı Shannen Marie Doherty'dir. 12 Nisan 1971 Memphis, ABD doğumludur. Adını Evimiz Hollywood'da (Beverly Hills 90210) adlı diziyle duyurmuş. Bu diziden de Playboy gibi dergilere verdiği pozlar yüzünden atılmıştır. Daha sonra da Charmed adlı diziyle çıkışını sürdürmüş fakat bu diziden de başrolünü birlikte paylaştığı Alyssa Milano ile anlaşamadığı için ayrılmıştır.

Samuel L. Jackson Tiyatro kökenli Samuel L. Jackson Die Hard'ların üçüncüsünde Bruce Willis'le ve The Long Kiss Godnight'da Geena Davis'le beraber rol alarak bugünkü popülerliğini kazandı. Yani 40'ından sonra şöhrete kavuştu. Bugün iyi bir aksiyon yıldızı ve karakter oyuncusu olduğunu ıspatlamıştır. Ona sinemada ilk şans tanıyan isim kendisi gibi bir siyah olan yetenekli yönetmen Spike Lee'dir. Onun Do The Right Thing ve Jungle Fever gibi birkaç filminde yardımcı rollerde çok iyi performanslar ortaya koyan Jackson, daha sonra Tarantino'nun Pulp Fiction'ında İncil'den ezbere bölümler okuyan gangster Jules karakteriyle dikkatleri üzerine çekti ve Hollywood'un pek çok büyük prodüksiyonunda rol alma şansına kavuştu. Yine Tarantino'nun Jackie Brown'ındaki silah ve uyuşturucu kaçakçısı Ordell rolüyle Berlin Film Festivali'nden Bir Altın Ayı kazandı.

Christian Charles Philip Bale (d. 30 Ocak 1974), İngiliz sinema oyuncusudur.[3][4][5] Güneş İmparatorluğu (Empire of the Sun), Amerikan Sapığı (American Pscyho), Prestij (The Prestige), 3:10 Yuma (3:10 to Yuma), Batman Başlıyor (Batman Begins), Kara Şövalye, "Equilibrium", Terminatör 4: Kurtuluş ve Dövüşçü (The Fighter) filmleriyle tanınmaktadır. Bale üst derecede olan aksanıyla ve ağır duruşuyla bilinmektedir. Yüksek bütçeli Hollywood filmlerindede Batman (Bruce Wayne) rolü gibi yıldız rollerin yanında ağır sanat filmlerinde de rol almıştır.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Korkusuz - Shaft izle

 

Korkusuz - Shaft izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, shaft izle, digiturk 2014 filmleri, shaft konusu, korkusuz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.