TIKLA ARA

Korkusuz - Daredevil

Bir patlama sonucu gözleri kör olmuş bir avukatın geriye kalan 4 duyu organını inanılmaz bir şekilde kullanması anlatılmaktadır.


Korkusuz - Daredevil filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Korkusuz - Daredevil

Korkusuz - Daredevil   izle

İlk Gösterim tarihi:Korkusuz - Daredevil   filmini 26.9.2014 12:50 - 14:27 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Korkusuz - Daredevil  

2003 - ABD Tür : Aksiyon , Fantastik , Suç türündeki Korkusuz - Daredevil  filmin yönetmenliğini Mark Steven Johnson yaptığı Oyuncuların Colin Farrell , Ben Affleck , Jennifer Garner , Michael Clarke Duncan , Joe Pantoliano'ten oluşmaktadır.

Matt Murdock günlük hayatta başarılı bir avukat olarak kanunları uygulamaktadır. Geceleri ise Daredevil kişiliğine bürünerek kanunu kendi eline almakta ve kötülere karşı savaşmaktadır. Çocukluğunda kimyasal maddelere maruz kaldığı için görme duyusunu yitirmiş, ama diğer duyuları inanılmaz bir gelişme kaydetmiştir. Şehrin en büyük çetesinin lideri olan Kingpin, önünde en büyük engel olarak gördüğü Daredevil'i ortadan kaldırmak için bıçak kullanmadaki ustalığı ile bilinen Bullseye'ı devreye sokar. Bu arada yine Kingpin'in hedeflerinden biri olan atletik Elektra ile Daredevil'ın yolları kesişir.

Resimler

Korkusuz - Daredevil   izle

 

Korkusuz - Daredevil   izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, daredevil konusu, digiturk 2015 filmleri, daredevil izle, korkusuz izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.