TIKLA ARA

Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding

Margot kız kardeşiyle uzun yıllar önce bir tartışma sonuçu kuşmuş ve görüşmeme kararı alır. Eline ulaşan bir davetiyede kız kardeşinin düğünü olacagına ögrenen Margot oğlu ile düğüne gitmeye karar verir.


Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding

Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding izle

İlk Gösterim tarihi: Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding filmini 29.3.2015 22:35 - 00:03 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding

2007 - ABD Dram, Komedi, Psikolojik Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding filmin yönetmenliğini Kleber Noah Baumbach yaptığı Oyuncuların Nicole Kidman, Jack Black, John Turturro, Jennifer Jason Leigh, Ciaran Hinds'ten oluşmaktadır.

Margot kız kardeşiyle uzun yıllar önce bir tartışma sonuçu kuşmuş ve görüşmeme kararı alır. Eline ulaşan bir davetiyede kız kardeşinin düğünü olacagına ögrenen Margot oğlu ile düğüne gitmeye karar verir. Margot ve Pauline düğün için haftasonu bir araya geldiklerinde bu sorunlar tekrar gündeme gelecek ve bilinmeyen aile sırları deşifre olacaktır.

Nicole Mary Kidman
olan ünlü sinema oyuncusu. 20-haziran 1967'de Honolulu, Hawaii, Amerika'da dünyaya geldi. Babası Anthony Kidman, biyokimyager ve klinik psikoloğu, annesi Janelle Kidman ise hemşire ve eğitmendi.Sanatçı doğduktan sonra hep beraber, babasının bir araştırması için Washington D.C.'ye giden aile, 3 yıl sonra asıl ülkeleri Avustralya'ya Sydney'e geri döndüler.

Thomas Jacob
, bilinen adıyla Jack Black ABD'li sinema oyuncusu, müzisyen ve komedyen. King Kong, School of Rock, Nacho Libre, Tropic Thunder gibi birçok filmde rol almıştır.1969 yılında Santa Monica, California'da dünyaya gelmiştir. Kendi kurduğu Tenacious D adlı rock grubunun üyesidir. Özellikle komedi filmlerindeki başarısıyla kendine bir yer edinmiştir.

John Turturro
1983'te, Eugene O'Neill Theatre Center'daki Oyun Yazarları Konferansı'nda, John Patrick Shanley'nin Danny and the Deep Blue Sea oyununda başrol oynadı. Ertesi yıl bir off-Broadway prodüksiyonunda tekrarladığı bu rolle Obie Ödülü kazandı.

Jennifer Jason Leigh
'in utangaçlığı, küçüklüğünde yaşadığı sorunların kişiliğinde bıraktığı izlerin bir kalıntısı aslında. Henüz iki yaşındayken yıldız bir oyuncu olan babasıyla senaryo yazarı annesi ayrılan Leigh, ailesinden uzak bir yaşam kurmasına rağmen onların eğlence dünyasındaki konumlarından yararlanmayı bildi. Dokuz yaşında bir televizyon programında göründü, bundan birkaç yıl sonra da Lee Strasberg Oyunculuk Enstitüsü'ne girdi.

Resimler

Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding izle

Kızkardeşim Evleniyor - Margot At The Wedding izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, margot at the wedding konusu, digiturk 2015 filmleri, margot at the wedding izle, kızkardeşim evleniyor izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.