TIKLA ARA

Kitap Hırsızı - The Book Thief

II.Dünya Savaşı sırasında Almanya'da küçük bir kızın kendisine kitaplardan oluşan özel bir dünya yaratma çabasını anlatan, savalın insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini de gözler önüne seriyor.


Kitap Hırsızı - The Book Thief  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kitap Hırsızı - The Book Thief

Kitap Hırsızı - The Book Thief izle

İlk Gösterim tarihi: Kitap Hırsızı - The Book Thief filmini  18 Çarşamba 2014 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kitap Hırsızı - The Book Thief

2013 - ABD Tür : Dram , Savaş türündeki Kitap Hırsızı - The Book Thief filmin yönetmenliğini Brian Percival yaptığı Oyuncuların Geoffrey Rush , Emily Watson , Sophie Nélisse , Joachim Paul Assböck , Kirsten Block'ten oluşmaktadır.

II.Dünya Savaşı sırasında Almanya'da küçük bir kızın kendisine kitaplardan oluşan özel bir dünya yaratma çabasını anlatan "The Book Thief" , savalın insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini de gözler önüne seriyor. Bu yıl En iyi Orijinal Film Müziği dalında Oscar'a aday gösterilen "The Book Thief" Markus Zusak tarafından yazılan aynı adlı kitaptan yapılan bir uyarlama. Yönetmenliğini Brian Percival'ın üstendiği filmin hikayesi 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyası'n da geçiyor. Başrolleri ise Geoffrey Rush, Emily Watson ve genç oyuncu Sophie Nelisse paylaşıyorlar. Filmde bir Alman ailenin yanlarına yerleşen Liesel Meminger manevi babasından okumayı öğrendikçe kitaplarla arasında özel bir bağ gelişir. Liesel, bir süre sonra çevresinden kitap "ödünç almaya" başlar ve bu kitap sevgisini evde gizlenmekte olan Yahudi Max ile de paylaşır.

Resimler

Kitap Hırsızı - The Book Thief izle

 

Kitap Hırsızı - The Book Thief izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the book thief izle, digiturk 2015 filmleri, the book thief konusu, kitap hırsızı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.