TIKLA ARA

Kış Gelmeden - Before the Winter Chill

Aldatıldığını sanan bir kadını kocasını takip etmeye başlar ve kocasıyla ilgili bilmedi sırlarını öğrenince hayata bakış açısı değişir...


Kış Gelmeden - Before the Winter Chill    filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kış Gelmeden - Before the Winter Chill  

Kış Gelmeden - Before the Winter Chill  izle

İlk Gösterim tarihi:Kış Gelmeden - Before the Winter Chill      filmini  20.11.2014 21:30 - 23:09 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kış Gelmeden - Before the Winter Chill     

2013 - Fransa Tür : Dram türündeki Kış Gelmeden - Before the Winter Chill  filmin yönetmenliğini Philippe Claudel yaptığı Oyuncuların Kristin Scott Thomas , Daniel Auteuil , Leïla Bekhti , Richard Berry , Jean-François Wolff 'ten oluşmaktadır.

Kocası tarafından aldatıldığından şüphelenen bir kadın, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir. Cerrah kocası tarafından aldatıldığından şüphelenen Lucie, kocasının sakladığı son derece karanlık ve karmaşık bir sırrı öğrenir.

Kristin Scott Thomas, 24 Mayıs 1960 doğumlu İngiliz oyuncu. Daha çok Fransız yapımı romantik-dram filmlerinde rol almıştır. Fransız aktör Pio Marmaï ile başrolü paşlaştığı 2010 yapımı dram filmi In your hands ise kariyerinde rol aldığı en başarılı yapımlardandır.

Resimler

Kış Gelmeden - Before the Winter Chill  izle

 

Kış Gelmeden - Before the Winter Chill  izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, before the winter chill konusu, digiturk 2015 filmleri, before the winter chill izle, kış gelmeden izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.