TIKLA ARA

Kirli Haftasonu - Dirty Weekend

İki aynı işi yapan Les ve Natalie'nin bindikleri uçakları Alberquerque havalimanında inmek zorunda kalır.


Kirli Haftasonu - Dirty Weekend filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kirli Haftasonu - Dirty Weekend

Kirli Haftasonu - Dirty Weekend izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Kirli Haftasonu - Dirty Weekend filmini tarihinde Digiturk Moviemax Festival HDkanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kirli Haftasonu - Dirty Weekend

2015 - ABD Komedi, Drama Kirli Haftasonu - Dirty Weekend filmin yönetmenliğini Neil LaBute yaptığı Oyuncuların Alice Eve, Matthew Broderick, Phil Burke'ten oluşmaktadır.

İki aynı işi yapan Les ve Natalie'nin bindikleri uçakları Alberquerque havalimanında inmek zorunda kalır.Yorgun, sinirli ve her karşılaşmalarında servis çalışanlarına bir şey diyemeyen Les şehir merkezine gitmek ister. Natalie Les'i terk etmeyi istemez ve Les ile içerde kalmaya tercih eder.

Alice Eve
6 Şubat 1982'de dünyaya gelen Alive Eve, Big Nothing filmindeki rolüyle ünlenmiştir.

Matthew Broderick
ilk çalışması HB Studioda çekilen Footenin arkadaşını oynadığı Horton Foote'nin oyunu On Valentine's Day oldu. Daha sonra yer aldığı tiyatro oyunlarıyla eleştirmenler tarafından beğenildi. Daha sonra Broderick Eugene Morris Jerome rolünü iki Neil Simon oyununda yani Brighton Beach Memoirs ve Biloxi Blues rol aldı.

Alexander Rae Baldwin
III, bilinen adıyla Alec Baldwin, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör. Beetlejuice ve The Aviator gibi çok önemli filmlerin yanında 30 Rock dizisindeki Jack Donaghy rolüyle de ün yapmıştır.

Resimler

Kirli Haftasonu - Dirty Weekend izle

Kirli Haftasonu - Dirty Weekend izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, dirty weekend konusu, digiturk 2016 filmleri, dirty weekend izle, kirli haftasonu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.