TIKLA ARA

Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi)

Aradan 12 yıl geçer, savaş biter fakat Marko'nun kötü sonuçlanan bu kahramanca hareketinin, babası, nişanlısı, en yakın arkadaşı ve yardım ettiği adamda açtığı derin duygusal yaralar kapanmaz.


Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi) filmini Digiturk Moviemax Fesival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi)

Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi) izle

İlk Gösterim tarihi: Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi) filmini 16.3.2015 21:30 - 23:16 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi)

2013 - Hırvatistan, Sırbistan, Slovenya, Almanya, Fransa Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi) filmin yönetmenliğini Andrija Kuzmanovic yaptığı Oyuncuların Aleksandar Bercek, Dejan Cukic, Leon Lucev, Geno Lechner, Boris Isakovic'ten oluşmaktadır.

Büyük bir savaş sırasında yapılan iyilik yıllar sonra karşılını bulacak.Aradan 12 yıl geçer, savaş biter fakat Marko'nun kötü sonuçlanan bu kahramanca hareketinin, babası, nişanlısı, en yakın arkadaşı ve yardım ettiği adamda açtığı derin duygusal yaralar kapanmaz. Aksine bu kadar zaman sonra hepsi bir kez daha bu acı olayla yüzleşmek zorunda kalacak ve bunun onlarda bıraktığı derin izlerle başa çıkmaya çalışacaklardır.

Helena Bonham Carter Rol aldığı yapımlar arasında bir başyapıt olan Fight Club filmindeki Marla Singer karakteri, Harry Potter serisinin son 4 filmi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 Bellatrix Lestrange rolüyle yer almıştır.

Cate Blanchett
1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Hayley Atwell
2005'te The Guildhall School'un müzik ve drama bölümünü bitiren oyuncu, Birkaç televizyon işinin ardından Allen'dan teklif aldı. Cassandra'nın Rüyası'nda Colin Farrell, Ewan McGregor gibi isimlerle kamera karşısına geçen Atwell, 'Film dünyasına böyle bir film, yönetmen ve oyuncularla birlikte girmek benim için büyük bir şans' diyor. Allen da 'Hayley çok güzel biri, onu keşfeden kişi olarak anılmaktan büyük mutluluk duyacağım' diye konuşuyor.

Resimler

Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi) izle

Kesişen Hayatlar - Circles (Krugovi) izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, circles izle, digiturk 2015 filmleri, krugovi izle, kesişen hayatlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.