TIKLA ARA

Kaynak - The Fountain

Filmde bin yılık bir Aşkın mücadelesi güzel bir dille anlatılmaktadır.


Kaynak - The Fountain filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kaynak - The Fountain

Kaynak - The Fountain   izle

İlk Gösterim tarihi:Kaynak - The Fountain   filmini 1.11.2014 11:10 - 12:45 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kaynak - The Fountain  

2007 - ABD Tür : Bilim Kurgu , Dram , Romantik türündeki Kaynak - The Fountain  filmin yönetmenliğini Darren Aronofsky yaptığı Oyuncuların Hugh Jackman , Rachel Weisz , Cliff Curtis , Ellen Burstyn , Ethan Suplee'ten oluşmaktadır.

The Fountain, üç farklı zamanda biriminde, bir adamın sevdiği kadını kurtarmak için başından geçen bin yıllık serüveni konu almaktadır. 15. yüzyılda İspanya'da yaşayan Tomas ölümsüzlük verdiği sanılan efsanevi bir çeşmenin arayışına çıkar. Günümüzde, Tommy Creo isimli bir bilim adamı, kanser olan eşi İzzy'yi kurtarabilmek için umutsuzca bir tedavi yöntemi keşfetmeye çalışmaktadır. 25. yüzyılda, astronot olan Tom ise uzaydaki gezintisi sırasında kendisini çok uzun sürelerdir rahatsız eden olayların arkasındaki gerçekleri keşfeder. Bu üç adamın hikayesi tek ve ortak bir gerçeğe uzanmaktadır...

Hugh Michael Jackman, Avustralyalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Jackman, Marvel'in ünlü kahramanı Wolverine'i canlandırmıştır.

Cliff Curtis 27 Temmuz 1968 tarihinde Yeni Zelanda'da dünyaya gelen oyuncu Clifford Vivian Devon Curtis Maori kökenli olması nedeniyle Arap ve Latin Amerikalı gibi farklı etnik kökenlere sahip karakterleri başarıyla canlandırıyor.

Ellen Burstyn
6 kez Oscar'a aday gösterilmiş bunlardan birini kazanmıştır. 1972 yılında The Last Picture Show ile Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı'na; 1974'te The Exorcist, 1975 yılında Alice Doesn't Live Here Anymore, 1979 yılında Same Time, Next Year, 1981 yılında Resurrection ve 2001 yılında Requiem for a Dream filmleri ile En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'na aday gösterilmiş ve Martin Scorsese'nin yönettiği Alice Doesn't Live Here Anymore filmi ile En İyi Aktris ödülünü almayı başarmıştır

Ethan Suplee, Amerikalı aktör ve My Name Is Earl adlı NBC sitkomunda Earl Hickey'in kardeşi Randy Hickey'i canlandıran oyuncu.

Resimler

Kaynak - The Fountain   izle

 

Kaynak - The Fountain   izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the fountain izle, digiturk 2015 filmleri, the fountain konusu, kaynak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.