TIKLA ARA

Kayıp Kız - Gone Girl

Mutlu bir çiftin 5. evlilik yıl dönümünün yaklaştığı bir zamanda eşi Amy'nin kaybolduğunu öğrenir. Bu karışık olaya basın ilgi gösterir, polisler her yerde kadını arar ancak kadın bulunamaz.


Kayıp Kız - Gone Girl  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kayıp Kız - Gone Girl

Kayıp Kız - Gone Girl izle

İlk Gösterim tarihi: Kayıp Kız - Gone Girl  filmini tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kayıp Kız - Gone Girl

2014 - ABD Dram, Gerilim, GizemKayıp Kız - Gone Girl  filmin yönetmenliğini David Fincher yaptığı Oyuncuların Ben Affleck, Rosamund Pike, Boyd Holbrook, Missi Pyle, Neil Patrick Harris'ten oluşmaktadır.

Mutlu bir çiftin 5. evlilik yıl dönümünün yaklaştığı bir zamanda eşi Amy'nin kaybolduğunu öğrenir. Bu karışık olaya basın ilgi gösterir, polisler her yerde kadını arar ancak kadın bulunamaz. Gün geçtikçe bulunamaması Nick'in üzerindeki baskıyı artırır, yalanları ve tutarsızlıkları göze batmaya başlar. Herkesin aklına tek bir ihtimal gelmektedir: Amy'i eşi Nick öldürmüş olabilir midir.

Ben Affleck 1972 yılında Berkeley, California'da dünyaya gelen Ben Affleck, öğretmen bir anne ile rehabilitasyon merkezi görevlisi bir babanın ilk çocuğuydu. Kardeşi Casey Affleck ile birlikte daha küçük yaşlarda oyunculuğa heves eden Affleck, bu konuda ilk fırsatı ailesiyle birlikte taşındığı Boston'da yakalayacaktı.

Neil Patrick Harris
(d. 15 Haziran 1973, Albuquerque, New Mexico), Emmy ve Altın Küre adayı olmuş ABD'li sinema ve dizi oyuncusu. Canlandırdığı önemli karakterler arasında Doogie Howser, M.D., Starship Troopers'da Albay Carl Jenkins ve How I Met Your Mother dizisindeki kadın avcısı Barney Stinson yer alır.

Resimler

Kayıp Kız - Gone Girl izle

Kayıp Kız - Gone Girl izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, gone girl konusu, digiturk 2015 filmleri, gone girl izle, kayıp kız izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.