TIKLA ARA

Karlar Ülkesi - Frozen 3D

En İyi Animasyon dalında Oscar ödülü sahibi... Korkusuz Anna'nın epik yolculuğunu anlatan müthiş bir animasyon.


Karlar Ülkesi - Frozen 3D filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karlar Ülkesi - Frozen 3D

Karlar Ülkesi - Frozen 3D  izle

İlk Gösterim tarihi: Karlar Ülkesi - Frozen 3D filmini 23.4.2014 19:00 - 20:35 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Karlar Ülkesi - Frozen 3D

2013 - ABD Tür : Animasyon , Aksiyon , Macera , Müzikal türündeki Karlar Ülkesi - Frozen 3D filmin yönetmenliğini Chris Buck, Jennifer Lee yaptığı Oyuncuların Kristen Bell , Josh Gad , Jonathan Groff , Idina Menzel , Ciaran Hinds 'ten oluşmaktadır.

Maceracı ve iyi kalpli bir kız olan Anna, kız kardeşi Prenses Elsa'yı bulup yaşadığı krallığa sonsuz kış getiren laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Masalsı bir yolculuğa çıkan Anna'nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff ve sadık Ren geyiği Sven'dir. Ayrıca Olaf adlı bir başka yol arkadaşları daha olur. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir. Disney yapımı animasyon filmin yönetmenliğini Chris Buck ve Jennifer Lee yürütürken, başkarakterleri seslendiren isimler Kristen Bell ve Jonathan Groff.

Kristen Bell ve iyi kalpli bir kız olan Anna, kız kardeşi Prenses Elsa'yı bulup yaşadığı krallığa sonsuz kış getiren laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Masalsı bir yolculuğa çıkan Anna'nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff ve sadık Ren geyiği Sven'dir. Ayrıca Olaf adlı bir başka yol arkadaşları daha olur. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir. Disney yapımı animasyon filmin yönetmenliğini Chris Buck ve Jennifer Lee yürütürken, başkarakterleri seslendiren isimler Kristen Bell ve Jonathan Groff.

Resimler

Karlar Ülkesi - Frozen 3D izle

 

Karlar Ülkesi - Frozen 3D izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, frozen 3d izle, digiturk 2015 filmleri, frozen 3d konusu, karlar ülkesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.