TIKLA ARA

Kara Şövalye - Black Knight

Hızlı konuşan sokak adamı Jamal Walker'ın büyük planları vardır fakat şu an Orta Çağ'a ait eserlerin sunulduğu bir parkta geleceği olmayan bir iş yapmaktadır.


Kara Şövalye - Black Knight filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kara Şövalye - Black Knight

Kara Şövalye - Black Knight izle

İlk Gösterim tarihi: Kara Şövalye - Black Knight filmini 26.6.2015 14:55 - 16:24 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kara Şövalye - Black Knight

2001 - ABD Fantastik, Komedi, Macera Kara Şövalye - Black Knight filmin yönetmenliğini Gil Junger yaptığı Oyuncuların Martin Lawrence, Tom Wilkinson, Vincent Regan, Marsha Thomason, Kevin Conway'ten oluşmaktadır.

Orta Çağ atmosferindeki bir eğlence parkında çalışan ,Hızlı konuşan sokak adamı Jamal Walker'ın büyük planları vardır fakat şu an Orta Çağ'a ait eserlerin sunulduğu bir parkta geleceği olmayan bir iş yapmaktadır. İşyerindeki bir kaza sonucu Jamal geçmişe gider ve kendini 14. Yüzyıl'ın İngiltere'sinde bulur. Burası parlayan zırhlarla dolaşan şövalyeler ve kötü ruhlu bir kralın hüküm sürdüğü bir dünyadır.

Las Vegas
'ın ilk iki sezonunda oynadığı Nessa Holt ve Lost'ta canlandırdığı Naomi Dorrit karakterleriyle tanınır. Thomason, Britanya yapımı televizyon dizileri Playing The Field, Where The Hearth Is ve Burn It ile ün kazandı. Ayrıca ABD yapımı The Haunted Mansion, My Baby's Daddy ve Black Knight'ta yer aldı. Pure filminde Vicki'yi oynadı. Las Vegas dizisinin birinci ve ikinci sezonlarında, toplam kırk yedi bölüm boyunca Nessa Holt'u canlandırdı. Ağustos 2008'de Easy Money dizisinin kadrosuna katıldı.

Vincent Regan
, 16 Mayıs 1965'te Galler'in Swansea şehrinde dünyaya gelmiştir. Amelia Curtis ile evli olup, Chloe adında, 1993 doğumlu bir kızı vardır. Truva filmindeki Eudorus karakteriyle tanınmıştır.

Martin Lawrence
1965 yılında Almanya'da doğdu. Babası John Lawrence'ın işi yüzünden Martin 7 yaşındayken Washington D.C.'ye taşındılar. 1973 yılında anne ve babası boşandı. Martin babasını az görüyordu ve annesi evine yardım için iki işte birden çalışıyordu, işlerinden biri kasiyerlikti. Martin 10'lu yaşlarında boksla ilgilenmeye başladı.

Resimler

Kara Şövalye - Black Knight izle

Kara Şövalye - Black Knight izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, black knight konusu, digiturk 2016 filmleri, black knight izle, kara şövalye izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.