TIKLA ARA

Kara Düzen - Black Mass

Bulger Boston'daki İrlanda mafyasının en önde gelen ismidir, Connolly ise FBI ajanı olmuştur.Terfi alabilmek için bölgenin bir diğer büyük gücü olan Angiulo.


Kara Düzen - Black Mass filmini Salon 2 HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kara Düzen - Black Mass

Kara Düzen - Black Mass izle

İlk Gösterim tarihi: Kara Düzen - Black Mass filmini 02 Mart 2016 Çarşamba 13:00 tarihinde Digiturk Salon 2 HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kara Düzen - Black Mass

2015 - ABD, Dram, Suç Kara Düzen - Black Mass filmin yönetmenliğini Scott Cooper yaptığı Oyuncuların Johnny Depp, Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Peter Sarsgaard, Juno Temple'ten oluşmaktadır.

Güney Boston'da büyüyen iki çocukluk arkadaşı olan James 'Whitey' Bulger ve John Connolly yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde birbirlerini çok farklı noktalarda bulurlar: Bulger Boston'daki İrlanda mafyasının en önde gelen ismidir, Connolly ise FBI ajanı olmuştur. Terfi alabilmek için bölgenin bir diğer büyük gücü olan Angiulo Kardeşler çetesini çökertmek isteyen Connolly, bunun için Whitey'den yardım ister.

John Christopher Depp
, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu. Florida'da büyüdü. 12 yaşında annesinin aldığı gitarla, çevredeki gruplarda gitar çalmaya başladı.

Kevin Bacon
1958 yılında Philedelphia'da doğan Kevin Bacon, büyük ve kapalı bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya geldi. Sahnedeki ilk deneyimini 17 yaşındayken yaşayan genç aktör, New York'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı. Okuldaki en genç öğrencilerden biri olan Bacon, yeteneğiyle hocalarının dikkatini çekmeyi başardı.

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
, İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu. 2010'da yayınlanmaya başlayan Sherlock dizisinde Sherlock Holmes karakterini canlandırmaktadır. Televizyonun yanısıra radyo, seslendirme, tiyatro ve sinema çalışmalarıyla da tanınan Cumberbatch, günümüzün çok yönlülüğüyle öne çıkan en önemli aktörleri arasındadır.1976'da Londra'da dünyaya gelmiştir. Babası Timothy Carlton ve annesi Wanda Ventham da kendisi gibi oyuncudur.

Peter Sarsgaard
2003 yapımı Shattered Glass filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu - Sinema dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiş, aynı film ile Las Palmas Film Festivali'nde Hayden Christensen ile birlikte En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.Ayrıca Stockholm Film Festivali'nde Garden State filmi ile En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.Aktris Maggie Gyllenhaal ile 2002 yılından beri beraberdir.Nisan 2006'da nişanlanmışlar ,kızları Ramona Sarsgaard ise 3 Ekim 2006'da Brooklyn, NY'da doğmuştur.

Juno Violet Temple
, İngiliz aktris. Notes on a Scandal filmiyle ünlenmiş, daha sonra Hollywood filmlerinde boy göstermeye başlamıştır.Temple 1989'da Londra'da dünyaya geldi. Babası Julien Temple yönetmen, annesi Amanda Pirie film yapımcısıdır. Leo ve Felix adında iki erkek kardeşi vardır.

Resimler

Kara Düzen - Black Mass izle

Kara Düzen - Black Mass izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2, black mass izle, digiturk 2017 izle, black mass konusu, kara düzen izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.