TIKLA ARA

Jurassic World

Nublar Adası ilginç olaylar oluyor, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic World adıyla kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır.


Jurassic World filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jurassic World

Jurassic World izle

İlk Gösterim tarihi: Jurassic World filmini tarihinde 19:10 - 21:06 8 Ekim 2015 Perşembe Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jurassic World

2015 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera Jurassic World filmin yönetmenliğini Colin Trevorrow yaptığı Oyuncuların Katie McGrath, Bryce Dallas Howard, Omar Sy, Judy Greer, Chris Pratt'ten oluşmaktadır.

Nublar Adası ilginç olaylar oluyor, Hammond'ın hayal ettiği gibi bir dinozor tema parkı Jurassic World adıyla kurulmuştur. Ancak kuruluşunun üzerinden 10 yıl geçen parkta müşteri sayısı günden güne azalmaktadır. Parkı işleten şirketin hedeflerini tutturabilmesi için parkta yenilikler yapılır, yeni bir dinozor türü yaratılır. Ne var ki bu yeni tür, adayı ve adadakileri felakete sürükleyebilecek sonuçlar doğuracaktır.

Katherine "Katie" Elizabeth McGrath
, 24 Ekim 1983 Dublin doğumlu İrlanda'lı aktris. Son zamanlarda Merlin dizisindeki "Morgana" rolüyle adını duyurmuştur.

Bryce Dallas Howard
1981 texas dogumlu aktris. aktor ve aktrislerle dolu bir aileden gelen howard (ki clint howard'in yegeni, rance howard'in torunu, ron howard'in ise kizidir.

Christopher Michael "Chris" Pratt
, Amerikalı aktör. 4 sezon boyunca televizyonlarda yer alan Everwood dizisindeki Birghton "Bright" Abbott karakteriyle kariyerinde çıkışa başlamıştır. Daha sonra The OC dizisine dördüncü sezonda Winchester "Che" Cook karakteriyle giriş yaparak, kariyer çıkışını devam ettirmiştir.

Resimler

Jurassic World izle

Jurassic World izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, jurassic world konusu, digiturk 2016 filmleri, jurassic world oyuncular, jurassic world izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.