TIKLA ARA

John Wick

Eski bir kiralık katil olan John Wick evlendikden sonra artık bu işleri bırakmak ister. Evlilikleri güzel gitmektedir taki 5.yılında karısının ölmesi ve çok sevdiği kocasına bir köpek bırakmasıyla hayata tutunmaya çalışır lakin köpeğide bir olayda ölür.


John Wick filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

John Wick

John Wick izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı John Wick filmini 28.8.2015 22:26 - 00:06 tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

John Wick

2014 - ABD Aksiyon, Gerilim John Wick filmin yönetmenliğini David Leitch, Chad Stahelski yaptığı Oyuncuların Keanu Reeves, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Adrianne Palicki, Ian McShane'ten oluşmaktadır.

Eski bir kiralık katil olan John Wick evlendikden sonra artık bu işleri bırakmak ister. Evlilikleri güzel gitmektedir taki 5.yılında karısının ölmesi ve çok sevdiği kocasına bir köpek bırakmasıyla hayata tutunmaya çalışır lakin köpeğide bir olayda ölür. Köpeğini öldüren  çetenin liderinin, eski patronunun oğlu olduğunu öğrendikten sonra intikam için çeteye bir savaş açar: Wick aradan geçen yıllarda pek paslanmamıştır.

Keanu Charles Reeves
, 1964 Beyrut doğumlu Kanadalı sinema oyuncusu ve müzisyen. Reeves, Wachowski kardeşlerin The Matrix üçlemesindeki seçilmiş kişi Neo karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkmıştı.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir gece kulübünde tanışarak evlenen Çin ve Hawaii asıllı Amerikan vatandaşı, jeolog Samuel Nowlin Reeves ile İngiliz vatandaşı, kostüm tasarımcısı Patricia Taylor'ın iki çocuklarından ilki olarak 2 Eylül 1964'de dünyaya geldi.

William J. "Willem" Dafoe
, Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Hem Hollywood, hem de Dünya sinemasında çok önemli filmlerde başrol ve yardımcı rollerde oynamıştır.1988'de The Last Temptation of Christ filminde Hz. İsa'yı, 1996'da İngiliz Hasta filminde Kanadalı ajan David Caravaggio'yu canlandırdı. Shadow of the Vampire gibi filmlerde oynadı.

Palicki Ohio
eyaletinin Toledo şehrinde dünyaya gelmiştir. Nancy ve Jeffrey Palicki ailesinin kız çocuğudur. Eric isminde bir büyük abisi bulunan Palicki, Whitmer Lisesini 2001 yılında bitirmiştir. Daha sonra Los Angeles'a taşınan Palicki, fast-food restaurantlarında çalışarak para kazanmaya başladı ve daha sonra çalışırken keşfedildi.

Resimler

John Wick izle

John Wick izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, john wick konusu, digiturk 2016 filmleri, john wick izle, john wick izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.