TIKLA ARA

Jackass Presents: Bad Grandpa

Deli dolu bir dede ve sekiz yaşındaki torunu uzun bir yolculuğa çıkarsa...Bir debu yolculuşun "Jackass" serisiyle bir ilgi varsa.


Jackass Presents: Bad Grandpa  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jackass Presents: Bad Grandpa

Jackass Presents: Bad Grandpa izle

İlk Gösterim tarihi: Jackass Presents: Bad Grandpa filmini  26 Perşembe 10:30 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Jackass Presents: Bad Grandpa

2013 - ABD Tür : Belgesel , Komedi türündeki Jackass Presents: Bad Grandpa filmin yönetmenliğini Jeff Tremaine yaptığı Oyuncuların Catherine Keener , Johnny Knoxville , Spike Jonze , Jackson Nicoll , Georgina Cates 'ten oluşmaktadır.

Deli dolu bir dede ve sekiz yaşındaki torunu uzun bir yolculuğa çıkarsa...Bir debu yolculuşun "Jackass" serisiyle bir ilgi varsa.. Komediyi siz düşünün.. Jackass Presents: Bad Granpa'da 86'lık Irving Zisman, en alışmadık yol arkadaşıyla - 8 yaşındaki Grandson Billy ile - Amerika'da bir yolculuğa çıkıyor. Bu Ekim'de Jackass karakteri Irving Zisman (Johnny Knoxville) ve Billy (Jackson Nicholl) sinema izleyicisini gizli kamera ile kaydedilmiş en çılgın yol seyahatine götürecek.

Resimler

Gizli Ortak - Bad Company izle

 

Gizli Ortak - Bad Company izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, bad grandpa konusu, digiturk 2015 filmleri, bad grandpa izle, jackass presents: bad grandpa izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.