TIKLA ARA

İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy

Filmde de geçim sıkıntısı çeken bir Fransız aile yaşadıklarını evi satmak zorunda kalırlar. Bu sırada Louise, hasta kardeşi Ludovic'e bakarken, Nathan ile tanışacaktır.


İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy

İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy izle

İlk Gösterim tarihi: İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy filmini 7.5.2015 13:33 - 13:10 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy

2012 - Fransa Dram, Komedi İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy filmin yönetmenliğini Valeria Bruni Tedeschi yaptığı Oyuncuların Louis Garrel, Celine Sallette, Valeria Bruni Tedeschi, Filippo Timi, André Wilms'ten oluşmaktadır.

Hayattaki mecburiyetler bazen bizi hiç beklemediğimiz yerlere savurur. Filmde de geçim sıkıntısı çeken bir Fransız aile yaşadıklarını evi satmak zorunda kalırlar. Bu sırada Louise, hasta kardeşi Ludovic'e bakarken, Nathan ile tanışacaktır.

Matt Damon
Anne ve babası Matt iki yaşındayken ayrılmıştı. Büyükbabası Finlandiyalı. İlk rol aldığı filmlerden biri olan Mystic Pizza filminde Julia Roberts'la birlikte bir sahnede oynamıştı, daha sonra Ocean's Eleven filminde tekrar bir filmde buluşmuş oldular. Matt Damon 'ın çocukluk arkadaşı Ben Affleck'le beraber 1998 Oscar ödül töreninde en iyi senaryo Oscar'ını kazanmıştır.

Bryce Dallas Howard
ABD 02 Mart 1981 texas dogumlu aktris. aktor ve aktrislerle dolu bir aileden gelen howard (ki clint howard'in yegeni, rance howard'in torunu, ron howard'in ise kizidir.

Mylène Jampanoï
(12 Temmuz 1980 Aix-Provence,Fransa)Fransız aktris içinde.Bir Çinli baba ve Fransız anneden ve son zamanlarda evli Hintli model ve sinema oyuncusu Milind Soman Goa vardır.Ona film Valley of Flowers çekimleri sırasında bir araya geldi.Ancak, şimdi boşanmışlar.

Resimler

İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy izle

İtalyada Bir Şato - A Castle In Italy izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, a castle in italy konusu, digiturk 2016 filmleri, a castle in italy izle, İtalyada bir şato izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.