TIKLA ARA

İlk Gün - Training Day

Los Angeles narkotik şubesinde işe başlayan acemi bir polis memuru, polis dedektifinin gözetiminde 24 saatlik bir eğitimden geçecektir.


İlk Gün - Training Day  filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İlk Gün - Training Day  

İlk Gün - Training Day izle

İlk Gösterim tarihi:İlk Gün - Training Day  filmini 17.11.2014 21:15 - 23:09 Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İlk Gün - Training Day     

2001 - ABD , Avustralya Tür : Dram , Gerilim , Suç türündeki İlk Gün - Training Day  filmin yönetmenliğini Antoine Fuqua yaptığı Oyuncuların Denzel Washington , Eva Mendes , Ethan Hawke , Cliff Curtis , Snoop Dogg'ten oluşmaktadır.

Hergün Amerika'nın arka sokaklarında bir savaş tekrarlanmakta. Uyuşturucu satıcıları, sıradan insanlar ve onları diğerlerinden korumaya yemiş etmiş insanlar arasında geçen bir savaş.13 yıllık narkotik polisi Alonzo Harris, sokaklarda geçirdiği yıllar boyunca mesleğe ilk girdiği günkü idealistliğini kaybetmiş ve işleri kitaba uygun yapmaya çalışırsa hiç bir şey yapamayacağının ve kısa zamanda öldürüleceğinin bilincine varmıştır. Alonzo ve onun gibi bir çoğu artık gereken işi yapabilmeleri için korudukları kanunu çiğnemektedirler. Artık yaptıkları işin yasal olup olmadığı iyice bulanıklaşmıştır.Bir gün onun yanında göreve verilen çaylak polis Jake Hoyt ise Alonzo'dan çok farklıdır. Jake her işi kitabına uygun yapıp toplumu düzene sokmayı inanç edinmiş tam bir idealisttir..

Eva Mendes Houston'da doğdu, ancak Los Angelos ve Mamai'de büyüdü. Dört kardeşin en küçüğü Yarı Kübalı, yarı Amerikalı Mendes 'Crazy Leggs' adında bir çocuk kitabı yazmıştı. Kitabı çocukluk yıllarında başından geçen olaylardan esinlenerek oluşturmuştu (2003). 2002'de American Express'in reklam filminde oynadı. Hobileri müzik dinlemek, spor yapmak (bisiklet, kayak, dağcılık), iç tasarım.

Ethan Green Hawke olan oyuncu Austin, Teksas, ABD doğumludur.Ethan doğduğunda annesi ve babası Teksas Üniversitesi'nde öğrenciydiler, ve Ethan 3 yaşına geldiğinde ayrılmışlardı. Annesi New Jersey'de, babası Virginia'da yaşıyor.Hun School of Princeton'den sonra okul hayatına West Windsor-Plainsboro Lisesi, New Jersey devam etti.Daha sonra New York Üniversitesi'ne girdi.Onu ünlü yapan rolü lise yıllarında Dead Poets Society (1989) filmindeki Todd Anderson rolüydü.Uma Thurman, Hawke'ın ikinci evlenme teklifine evet demişti ve bu evliliğinden Maya Ray Thurman-Hawke adlı bir kızı var. Roan Hawke adında bir de oğlu var.

Cliff Curtis 7 Temmuz 1968 tarihinde Yeni Zelanda'da dünyaya gelen oyuncu Clifford Vivian Devon Curtis Maori kökenli olması nedeniyle Arap ve Latin Amerikalı gibi farklı etnik kökenlere sahip karakterleri başarıyla canlandırıyor.

Cordozar Calvin Broadus, Jr., bilinen adıyla Snoop Dogg, Amerikalı rapçi, aktör ve prodüktör. 20 Ekim 1971'de ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Long Beach şehrinde doğmuştur. Annesi tarafından küçükken kendisine 'Snoopy' çizgi film karakterini çok sevdiği ve onun gibi giyindiği için Snoopy lakabı takılmıştır. Bu lakap daha sonra 'Snoop Doggy Dogg' olarak müzik dünyasına girmesine yol açtı.

Resimler

İlk Gün - Training Day izle

 

İlk Gün - Training Day izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, training day izle, digiturk 2015 filmleri, training day konusu, İlk gün izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.