TIKLA ARA

İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz

Aile içinde yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar Maude'nin çevresiyle olan ilişkisine de yansıyınca Maude ailesinden ayrı yaşama kararı alır.


İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz

İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz izle

İlk Gösterim tarihi: İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz filmini 15:10 - 16:26 / 21 Ekim 2015 Çarşamba tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz

2014 - ABD Aile, Dram, Komedi İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz filmin yönetmenliğini Clara Mamet yaptığı Oyuncuların William H. Macy, David Paymer, Rebecca Pidgeon, Matt O'Leary, Willow Hale'ten oluşmaktadır.

Maude'nin ailesiyle problemi gün geçtikçe artmaktadır. Aile içinde yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar Maude'nin çevresiyle olan ilişkisine de yansıyınca Maude ailesinden ayrı yaşama kararı alır. Maude için artık aradığı huzuru yalnızlıkta bulacaktır. Ailesinin yanından kimsenin bilmediği bir yere taşınan Maude düzenli bir hayat yaşamaya başlar. Kısa bir süre sonra aile büyüğünün öldüğü haberini alır. Aile büyüğünün ölümü ardından Maude'ye de yüklü bir para kalmıştır. Biranda hayatı değiştiğini düşünen Maude'nin parayı alabilmesindeki tek koşul ise basit gibi gözüksede mezun olmayı başarması olacaktır. Bakalım Maude mezun olmayı başarabilecek mi?

William Hall Macy
, Jr. (d. 13 Mart 1950) ABD'li aktör, film yönetmeni, tiyatro oyuncusu, tiyatro eğitmeni ve tiyatro yönetmeni. Oscar Ödülü adaylığı olan Macy Emmy ve SAG ödülleri sahibidir.

Matthew Joseph "Matt" O'Leary
, Amerikalı aktör. Chicago'da doğan O'Leary'nin 3 üvey kardeşi vardı. Evde Tek Başına 3'te başrol için adı geçen ancak seçilemeyen O'Leary, 2000 yapımı Mom's Got a Date with a Vampire filmiyle oyunculuğa adım atmıştır. Bir sonraki filminde Domestic Disturbance'ta John Travolta'nın canlandırdığı karakterin oğlu rolündeydi.

Resimler

İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz izle

İki Paralık Vals - Two-Bit Waltz izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, two-bit waltz konusu, digiturk 2015 izle, two-bit waltz izle, İki paralık vals izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.