TIKLA ARA

İki Dünya Arasında - Zwischen Welten

Birbirine yabancı iki kültürün savaş âleminde buluşmasını anlatan film, farklılıklarımızdan ziyade insani açıdan benzerliklerimizle ilgileniyor, vicdan ve emirlerin birbiriyle çatışmasının altını çiziyor.


İki Dünya Arasında - Zwischen Welten filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İki Dünya Arasında - Zwischen Welten

Fırtına - The Tempest izle

İlk Gösterim tarihi: İki Dünya Arasında - Zwischen Welten filmini 12.5.2015 18:30 - 20:27 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

İki Dünya Arasında - Zwischen Welten

2014 - Almanya Dram İki Dünya Arasında - Zwischen Welten filmin yönetmenliğini Feo Aladag yaptığı Oyuncuların Burghart Klaußner, Ronald Zehrfeld, Christian Brückner, Pit Bukowski, Sebastian Schipper'ten oluşmaktadır.

Çatışma ortasındaki bir Alman asker (Ronald Zehrfeld) ve çevirmen Afgan genci (Mohamad Mohsen) arasındaki dostluğu anlatan filmi olay mahallinde, Afganistan'da çekilmiş. Birbirine yabancı iki kültürün savaş âleminde buluşmasını anlatan film, farklılıklarımızdan ziyade insani açıdan benzerliklerimizle ilgileniyor, vicdan ve emirlerin birbiriyle çatışmasının altını çiziyor.

Charlize Theron
Güney Afrika'nın Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıdır. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı.

Edward Thomas,
bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır.Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı. 2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım attı.

Rosie Alice Huntington
-Whiteley (d. 18 Nisan 1987), İngiliz modeldir. Annesi fitness eğitmeni Fiona (kızlık soyadı Jackson) ve babası yeminli topoğraf Charles Andrew Huntington-Whiteley'dir. Toby ve Floransa adında iki kardeşi vardır. Rosie Tavistock Devon'da bir çiftlikte büyümüştür. 2003 yılında Tavistock College Profil Model Management tarafından keşfedilmiştir.

Nathan Darren Jones
(d. 21 Ağustos 1970, Queensland, Avustralya), aktör ve profesyonel Amerikan Güreşi şampiyonu. Boy: 2.13m Jones, uzun boyu ve mükemmel fiziği ile son yılların aksiyon filmlerinde aranan isimdir. diğer aksiyon film yıldızları Jackie Chan, Brad Pitt, Tony Jaa ve Jet Li ile birlikte çevirdiği dövüş-aksiyon filmlerinde rol aldı.

Resimler

Fırtına - The Tempest izle

Fırtına - The Tempest izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, zwischen welten izle, digiturk 2016 filmleri, zwischen welten konusu, İki dünya arasında izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.