TIKLA ARA

Hükümet Kadın 2

Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı Xate, henüz kendisini bekleyen bu başkanlık görevinden habersiz, Midyat Belediye Başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşıyor.


Hükümet Kadın 2 filmini Digiturk Moviemax Turk HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hükümet Kadın 2

Hükümet Kadın 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Hükümet Kadın 2 filmini 28.4.2014 01:00 - 02:26 Digiturk  Moviemax Turk HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hükümet Kadın 2

2013 - Türkiye Tür : Komedi türündeki Hükümet Kadın 2 filmin yönetmenliğini Sermiyan Midyat yaptığı Oyuncuların Demet Akbağ , Sermiyan Midyat , Mahir İpek , Gülhan Tekin , Burcu Gönder'ten oluşmaktadır.

Tek derdi kasabanın çocukları ve kendi çocukları ile ilgilenmek olan Xate, bu kez kendini Midyat seçimlerinde ön saflarda bulacak! Beklenmedik işlere soyunmak zorunda kalan Xate'nin karşısında yine Faruk var! İlk filmin konu olarak 10 yıl öncesinde geçen Hükumet Kadın 2'nin başrollerinde yine Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat oynuyor.

Demet Akbağ 23 Aralık 1959'da İzmir'de dünyaya geldi. 1982 yılında amatör olarak başladığı tiyatro hayatına, 1983 yılında dahil olduğu Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Tiyatrosu ile devam etti. Kurulduğu tarihten beri çalıştığı Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) dışında, Kent Oyuncuları, Hadi Çaman, Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi topluluklarla çalıştı.1997 yılında Yılmaz Erdoğan ile birlikte pek çok başarılı tiyatrocuyu bünyesinde barındıran 'Bir Demet Tiyatro' dizisinde yer aldı. Yine büyük ilgi toplayan ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte çalıştığı 'Otogargara', 'Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?' ve 'Bana Bir Şeyhler Oluyor' adlı oyunlarda yer aldı. Televizyon ekranında yer aldığı diğer yapımlar ise 'Ölümsüz Aşk' adlı dizi ve Reha Muhtar Hülya Avşar ve Beyazıt Öztürk ile birlikte yorumcu olarak yer aldığı 'Pişti' programıdır.2008 yılı itibariyle, Kanal 1'de yayınlanan 'Süper Aile' adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Sermiyan Midyat Dolu Düşün Boş Konuş, Kabaremajör ve Atinalı Timon adlı tiyatro oyunlarında rol aldı.2007 yılında kurduğu Oyunbozan adlı tiyatronun ilk oyunu 9 Ay Son Gün'ü yazıp yönetti.

Mahir İpek
Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra çeşitli tv dizilerinde,reklamlarda küçük rollerde oynadı. Ardından Kınalı Kar dizisinde gösterdiği performansı ile çok beğenildi. Serseri dizisinde Kınalı Kar'daki zıt karakteri ile herkesin beğenisini topladı ardından sırayla; Hayat Bilgisi, Sensiz Olmuyor ve İşte Benim dizilerinde yer aldıktan sonra Çağan Irmak'ın dvd olarak çıkan serisinin 2. filmi Kabuslar Evi: Son Dans'ta ve merakla beklenen filmi Ulak'ta rol aldı. Şimdilerde Senden Başka dizisinde Salim karakteriyle karşımızda...

Burcu Gönder
1983 İstanbul doğumlu Burcu Gönder 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilmiler Fakültesin'e girdi.aynı yıl İstanbul Ünv.Öğrenci Kültür Merkezi tiyatro topluluğuna katıldı.2 yıl eğitim gördükten sonra 2003 yılında Ayışığı Sanat Evi tiyatro grubuna katıldı ve Tuncer Cücenoğlu'nun "Çıkmaz Sokak" adlı oyunun da rol aldı.ve aynı zamanda televizyonda yayınlanan "Altın çocuk" ve "Sihirli oda" adlı çocuk filmlerinde rol aldı. 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye oyuncularına katıldı.2007 yılında "Bir Demet Tiyatro" adlı dizide rol aldı.Şu an hala atölye oyuncularıyla birlikte BKM Mutfakta skeç tiyatrosu yapmaktadır.

Resimler

Hükümet Kadın 2 izle

 

Hükümet Kadın 2 izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax turk hd, hükümet kadın 2 konusu, digiturk 2015 filmleri, hükümet kadın 2 oyuncuları, hükümet kadın 2 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.