TIKLA ARA

Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7)

Deckard Shaw komadaki kardeşinin intikamını almak için Dominic Toretto adında bir ekipi karşısına alır, artık suç dünyasını geride bırakmaya karar vermiştir.


Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7) filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7)

Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7) izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7) filmini 13.8.2015 10:40 - 12:52 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7)

2015 - ABD Aksiyon, Gerilim, Suç Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7) filmin yönetmenliğini James Wan yaptığı Oyuncuların Jason Statham, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson'ten oluşmaktadır.

Deckard Shaw komadaki kardeşinin intikamını almak için Dominic Toretto adında bir ekipi karşısına alır, artık suç dünyasını geride bırakmaya karar vermiştir. Owen Shaw'u alt ettikten sonra yollarını ayırmışlardır. Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye ant içmiştir.

Jason Statham
, İngiliz aktör ve eski dalgıç. Rol aldığı birçok aksiyon filmindeki başarısıyla tanınmaktadır.
Statham 1967'de Shirebrook'ta doğdu. Ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Statham, çocukluktan beri aile sanatı sokak tiyatrosunu öğrendi. Müzikle çok ilgilenen aile arasında Statham da elbette müzik ve sanata ilgi duydu fakat spor dallarıyla ilgilenmeye başladı Çocukluk arkadaşı olan, eski futbolcu ve şimdinin aktörü olan Vinnie Jones'un etkisiyle futbola ilgi duydu ancak asıl tutkusu dalıştı.

Vin Diesel
astrolog/psikiyatrist annesi ve üvey babası tarafından büyütülmüştür. Aktörlükle ilgili ilk deneyimini sekiz yaşındayken şans eseri yaşamıştır. O ve arkadaşları gizlice bir tiyatro binasına girip zarar verirken bir görevli onları durdurmuş ve her birine vereceği roller için 20 dolar teklif etmişti. Her gün okuldan sonra çalışmalara gittiler. Orada Vin'in tecrübesiz karyeri babası tarafından yönetilen New York'taki bir Broadway dışı tiyatroda gelişti.

Paul William Walker
IV (1973-2013), Amerikalı aktör. 1999 yılında oynadığı Varsity Blues filmiyle birlikte tanınmıştır. Bununla birlikte asıl çıkışını Hızlı ve Öfkeli serisindeki Brian O'Conner karakteriyle yakalamıştır.
1973'te California eyaletinin Glendale kentinde doğdu. Annesi Cheryl mankenlik yapıyordu, babası Paul ise kanalizasyon sistemleri üzerine çalışıyordu.

Mayte Michelle Rodriguez
, 12 Temmuz 1978'de Porto Riko'lu Rafael Rodriguez ve Dominik Cumhuriyeti asıllı Carmen Milady Pared'in kızı olarak Bexar County, Texas'ta dünyaya geldi. 8 Yaşındayken anne ve babası boşanan Rodriguez, annesiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'ne yerleşti ve dindar bir kadın olan anneannesi tarafından Yehova Şahidi olarak yetiştirildi.

Dwayne Douglas Johnson
, Amerikalı sinema oyuncusu, eski Amerikan futbolcusu ve güreşçi.
1991 yılında Miami Üniversitesi'yle NCAA ulusal şampiyonluğunu kazandı. 1995'te okuldan mezun oldu. NFL takımları tarafından seçilmeyince Kanada Futbol Ligi'nde Calgary Stampeders ile sözleşme imzaladı ancak iki ay sonra takımdan kesildi.

Resimler

Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7) izle

Hizli ve Öfkeli 7 - Furious 7 (Fast & Furious 7) izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, furious 7 konusu, digiturk 2016 filmleri, fast & furious 7 izle, hizli ve öfkeli 7 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.