TIKLA ARA

Hipokrat - Hippocrate

Benjamin doktor olmak için okumaktadır ileride başarılı bir doktor olacağına inanmaktadır. Ne var ki babasının yanında asistanlık yapmaya başlayınca, Yapacağı meslekten korkmaya başlar.


Hipokrat - Hippocrate filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hipokrat - Hippocrate

Hipokrat - Hippocrate izle

İlk Gösterim tarihi: Hipokrat - Hippocrate filmini 28.4.2015 18:45 - 20:30 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hipokrat - Hippocrate

2014 - Fransa Dram Hipokrat - Hippocrate filmin yönetmenliğini Thomas Lilti yaptığı Oyuncuların Marianne Denicourt, Carole Franck, Reda Kateb, Félix Moati, Vincent Lacoste'ten oluşmaktadır.

Benjamin doktor olmak için okumaktadır ileride başarılı bir doktor olacağına inanmaktadır. Ne var ki babasının yanında asistanlık yapmaya başlayınca, Yapacağı meslekten korkmaya başlar.

Keira Knightley
(d. 26 Mart 1985, Teddington , İngiltere) Oscar'a aday gösterilmiş İngiliz sinema oyuncusu. Yönetmenliğini Joe Wright'ın yaptığı Jane Austen'ın Gurur ve Önyargı kitabından uyarlanan Aşk ve Gurur isimli 2005 yapımı filmde canlandırdığı Elizabeth Bennet rolü ile Oscar, Altın Küre, ve Satellite ödüllerine aday gösterildi. 20 yaşında Oscar'a aday gösterilen Knightley, En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne en genç aday gösterilen 3. kişi oldu.

Eva Mendes Houston
'da doğdu, ancak Los Angelos ve Mamai'de büyüdü. Dört kardeşin en küçüğü Yarı Kübalı, yarı Amerikalı Mendes 'Crazy Leggs' adında bir çocuk kitabı yazmıştı. Kitabı çocukluk yıllarında başından geçen olaylardan esinlenerek oluşturmuştu (2003). 2002'de American Express'in reklam filminde oynadı. Hobileri müzik dinlemek, spor yapmak (bisiklet, kayak, dağcılık), iç tasarım.

Justine Cotsonas
31 Mayıs 1985 yılında Amerikan'ın New York şehrinde doğmuştur. Last Night (Geçen Gece) filmi ile ismini duyurmuştur. Ayrıca Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı New York'ta Beş Minare filmi ile Türk izleyicilerinin karşısına Jasmin rolü ile çıkmıştır.

Guillaume Canet
,, Sezar ödüllü Fransız aktör ve yönetmen. Canet kariyerine tiyatro ve televizyonda başlayıp daha sonra sinemaya geçti. Birkaç filmde oynadıktan sonra 2006 yılında yönetmenliğe başladı. Tell No One isimle yazıp yönettiği ikinci filmi ile "Sezar En İyi Yönetmen" ödülünü kazandı.Canet özel yaşamıyla nedeniyle ilgi görmektedir.

Resimler

Hipokrat - Hippocrate izle

Hipokrat - Hippocrate izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, hippocrate konusu, digiturk 2015 filmleri, hippocrate izle, hipokrat izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.