TIKLA ARA

Her - Aşk

Yakın bir gelecekte, 2025 yılındayız.Başkalarının mektuplarını yazma hizmeti veren bir internet sitesinde mektup yazarı olarak çalışan Theodore, karısından yeni boşanmış bir adamdır.


Her - Aşk  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Her - Aşk

Her - Aşk izle

İlk Gösterim tarihi: Her - Aşk filmini  27 Salı 22:00 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Her - Aşk

2013 - ABD Tür : Dram , Komedi , Romantik türündeki Her - Aşk filmin yönetmenliğini Spike Jonze yaptığı Oyuncuların Joaquin Phoenix , Amy Adams , Rooney Mara , Olivia Wilde , Bill Hader'ten oluşmaktadır.

Aşkın sanal hali bu sene en iyi film dalında Oscar adaylığı alıp bunların birini kazanan Her- Aşk, Hollywood'Un ayrıksı yönetmeni Spike Jone'un yeni filmi. Başrolde Joaquin Phoenix ve yalnızca sesiyle Scarlett Johansson var.
Mütevazı filmografisiyle sinemada' yalnız erkeklerin sözcüsü' hüviyetine bürünmüş usta yönetmen Spike Jonze, 2013'te çektiği Her'le hayli ses getirdi. Bu alçakgönüllü Filmi bu Kadar özel kılan şey ise bugünü 'dijitalize' kuşaklarının çok değil, 12 yıl sonra nasıl bir hayat sürebileceğine dair bir 'zihin jimnastiği' teşkil etmesi.

Yakın bir gelecekte, 2025 yılındayız.Başkalarının mektuplarını yazma hizmeti veren bir internet sitesinde mektup yazarı olarak çalışan Theodore, karısından yeni boşanmış bir adamdır. İş dışında kalan zamanını çoğunlukla ya video oyunları karışısın da ya da arkadaşlarıyla takılarak geçirir. Fakat özünde yalnız bir adamdır.

Resimler

Her - Aşk izle

 

Her - Aşk izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, aşk izle, digiturk 2015 filmleri, aşk konusu, her izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.