TIKLA ARA

Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe

Ashley hiç tanımadığı ama kendisine benzeyen biri tarafından İnternetde dolandırılır.Yetkililer tarafından suçlu duruma düşen Ashley,annesinin desteği ile bu suçlamaların hakkından gelmeye çalışır.


Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe filmini Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe

Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe izle

İlk Gösterim tarihi: Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe filmini 02:00 - 04:30  12.07. 2016 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe

2014 - ABD Dram Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe filmin yönetmenliğini Brian Brough yaptığı. Oyuncuların Jamie Kennedy, Natasha Henstridge, Danielle Chuchran, James Gaisford, Caitlin E.J. Meyer'ten oluşmaktadır.

Ashley bir gün kendisine çok benzeyen biri tarafından sanal ortamda dolandırılır.Yetkililer tarafından suçlu duruma düşen Ashley,annesiyle beraber bu suçlamaların hakkından gelmeye çalışır.

Natasha Henstridge
Fort McMurray'da büyüdü. 14 yaşındayken evden ayrıldı ve Paris'te bir model olarak kariyerine başladı. 15 yaşındayken, Cosmopolitan dergisinin Fransızca baskısının kapağında yer aldı. Kısa bir süre sonra, reklam ve çeşitli uluslararası moda dergilerinde görüldü. İlk olarak 1995 yılı yapımı Species filminde yer aldı. Ardından Maximum Risk filminde yer aldı.

Dominic Monaghan
Almanya-Berlin'de İngiliz anne babadan doğdu ve 4 yaşındayken ailesi İngiltere'ye taşındı. Ana dili İngilizce olan Monaghan'ın ikinci dili Almancadır. Çevresinde başkalarının ve onların aksanlarının taklitlerini yapabilmesiyle bilindi. Gençliğinde bir çok farklı işle uğraşmasına karşın hep aktör olmak istedi. Amcasının daha sonra müdür olduğu St.Anne's RC High School adlı liseye gitti.

Shannon Marie Kahololani
, bilinen adıyla Shannyn Sossamon, Amerikalı aktris ve müzisyen.Sherry Sossamon ve Todd Lindberg'in çocuğu olarak Honolulu, Hawaii'de doğdu. Annesiyle babasının ayrılması ve annesinin tekrar evlenmesinin ardından Nevada'ya taşındı ve burada büyüdü. 15 yaşında adını Shannyn olarak değiştirdi. Liseyi bitirir bitirmez dansçı olarak çalışmak üzere Los Angeles'a taşındı. Ancak dansın yanısıra modellik, DJ'likle, reklamlarda ve müzik kliplerinde oyunculuk da yaptı. Örneğin Mick Jagger'ın 'God Gave Me Everything' şarkısının klibinde yer almıştı.

Resimler

Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe izle

Güvenli Yer Yok - Nowhere Safe izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies action , nowhere safe konusu, digiturk 2017 izle, nowhere safe izle, güvenli yer yok izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.