TIKLA ARA

Gökkuşağının Altında - Under The Rainbow

Laura, hayatının aşkı olacak yakışıklı prensi beklerken karşısına Sandro çıkar.


Gökkuşağının Altında - Under The Rainbow filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gökkuşağının Altında - Under The Rainbow

Gökkuşağının Altında  - Under The Rainbow izle

İlk Gösterim tarihi:Gökkuşağının Altında - Under The Rainbow filmini  17.7.2014 19:30 - 21:17 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gökkuşağının Altında - Under The Rainbow

2013 - Fransa Tür : Komedi Macera türündeki Gökkuşağının Altında - Under The Rainbow filmin yönetmenliğini Agnès Jaoui yaptığı Oyuncuların Beatrice Rosen , Agnès Jaoui , Benjamin Biolay , Agathe Bonitzer , Jean-Pierre Bacri'ten oluşmaktadır.

24 yaşında yakışıklı prensini bekleyen genç bir kızın hikayesi... Laura, hayatının aşkı olacak yakışıklı prensi beklerken karşısına Sandro çıkar.Tam doğru kişiyi bulduğunu düşünmeye başlamıştır ki Maxime'e rastlar ve kafası karışır.

Beatrice Rosen, ABD doğumlu Fransız aktris. 1977'de New York'ta doğan Rosen, Paris'te büyüdü ve oyunculuğa burada başladı. 2004 yılına dek Fransa'da kariyerini sürdürdü. 2004'le birlikte ABD'ye geçti ve Smallville, Cuts gibi dizilerde oynadı. 2006'da Dingin Savaşçı, 2008'de Kara Şovalye, 2009'da 2012 gibi filmlerde rol aldı.

Resimler

Gökkuşağının Altında  - Under The Rainbow izle

 

Gökkuşağının Altında  - Under The Rainbow izle

 

 Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, under the rainbow konusu, digiturk 2015 filmleri, under the rainbow izle, gökkuşağının altında izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.