TIKLA ARA

Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar.


Gelinlerin Savaşı - Bride Wars  filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

Gelinlerin Savaşı - Bride Wars izle

İlk Gösterim tarihi: Gelinlerin Savaşı - Bride Wars filmini  Digiturk 14 Temmuz 2014 Pazartesi 20:45 Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gelinlerin Savaşı - Bride Wars

2009 - ABD Tür : Komedi , Romantik türündeki Gelinlerin Savaşı - Bride Warsfilmin yönetmenliğini Gary Winick yaptığı Oyuncuların Anne Hathaway , Kate Hudson , Bryan Greenberg , Kristen Johnston , Candice Bergen 'ten oluşmaktadır.

Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York'un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel'de evlenmektir. 26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel'de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!

Resimler

Gelinlerin Savaşı - Bride Wars izle

 

Gelinlerin Savaşı - Bride Wars izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, bride wars izle, digiturk 2015 filmleri, bride wars konusu, gelinlerin savaşı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.