TIKLA ARA

Gece Takibi - Run All Night

Brooklyn'in namlı tetikçilerinden Jimmy Conlon en iyi arkadaşı Shawn için çalışmaktadır. Ancak günün birinde Shawn'ın çetesi, Jimmy'nin oğlu Michael için ölüm emri çıkarır.


Gece Takibi - Run All Night filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gece Takibi - Run All Night

Gece Takibi - Run All Night izle

İlk Gösterim tarihi: Gece Takibi - Run All Night filmini 08:00 - 09:50 - 28 Ekim 2015 Çarşamba tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gece Takibi - Run All Night

2015 - ABD, Aksiyon, Dram, Suç Gece Takibi - Run All Night filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra yaptığı Oyuncuların Liam Neeson, Ed Harris, Genesis Rodriguez, Vincent D'Onofrio, Joel Kinnaman'ten oluşmaktadır.

Brooklyn'in namlı tetikçilerinden Jimmy Conlon (Liam Neeson) en iyi arkadaşı Shawn (Ed Harris) için çalışmaktadır. Ancak günün birinde Shawn'ın çetesi, Jimmy'nin oğlu Michael için ölüm emri çıkarır. Jimmy, her ne pahasına olursa olsun oğlunun hayatını kurtarmak için tüm eski arkadaşlarına tek başına direnmek, kiralık katillerden sakınıp geceyi sağ salim çıkarmak adına tüm hünerlerini kullanacaktır.

Liam John Neeson
, Kuzey İrlandalı sinema oyuncusu. En bilinen rolü Schindler'in Listesi filmindeki Oscar Schindler rolüdür. Ayrıca Star Wars serisinin 2. üçlemesinin ilk filminde Qui-Gon Jinn rolünde oynamıştır.Neeson 1952'de Kuzey İrlanda'nın Ballymena, County Antrim şehrinde dünyaya geldi. Annesi Katherine aşçıydı, babası Bernard ise bir okulda bekçilik yapıyordu.

Edward Allen Harris Englewood
, New Jersey, USA 1950 1.75 m Onu Ünlü Yapan Ne? The Right Stuff (1983) filmindeki John Glenn rolü Lisede ve üniversitede Amerikan futbolu oynamıştı.Üniversiteyken yerel tiyatro gösterilerinde rol almış ve böylece aktörlüğe ilgi duymaya başlamıştı People Dergisinin En güzel 50 insan listesine seçildi (2001)

Génesis Rodríguez Pérez
, kısaca Génesis Rodríguez Venezuela ve Küba kökenli Amerikalı aktris ve şarkıcı. Miami, Florida'da 1987'de doğan Rodriguez'in annesi Carolina Pérez Kübalı bir model, babası José Luis Rodríguez ise Venezuelalı bir aktördür.

Vincent Phillip D'Onofrio
, ABD'li oyuncu ve yapımcı. Law and Order: Criminal İntent dizisi ve Full Metal Jacket filmindeki rolleri ile bilinir. 1991 - 1993 yılları arasında Greta Scacchi ile evli kalmış, daha sonra 1997'de Carin van der Donk ile evlenmiştir.

Resimler

Gece Takibi - Run All Night izle

Gece Takibi - Run All Night izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, run all night izle, digiturk 2016 izle, run all night konusu, gece takibi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.